Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s formátováním naskenovaných obrázků

Od: pl* odpovědí: 3 změna:

Jakmile uložím wordový soubor, do kterého jsem vložila naskenovaný obrázek, a znovu ho otevřu, barvy jsou negativně změněné. Totéž se mi děje při práci v PPT - nechá mě obrázek vložit, upravit, ale stačí, abych pak stránku v osnově zkopírovala jako nový list, a barvy jsou okamžitě obráceně. Je někde něco špatně nastavené? Díky...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Zkus kliknout do souboru mimo obrázek (na prázdný řádek) - zobrazení invertovaných barev znamená, že obrázek je ´vybrán´.

doplněno 05.05.13 16:22:

Nebo jinak - pokud jsou barvy zobrazeny inverzně, stiskni Enter - ´označený´ obrázek ´zmizí´ (je nahrazen prázdným řádkem) - akci vrátíš stiskem Ctrl + Z .

pl*
hodnocení

Bohužel... Vůbec nereaguje. Vůbec netuším proč, pracuji stejným způsobem poněkolikáté a nikdy nebyl problém.

kangaroo*
hodnocení

0x

Word asi provede přeformátování na ztrátový formát JPG nebo sníží ještě kompresní poměr. Prostě když vložíte třeba 5MB obrázek, tak Word z něho udělá třeba 500KB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]