Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji nějaký způsob, jak vyhledat duplicitní řetězce a kody.
Mám například txt soubor s 1000 kodů (řetězců), které mohou být odděleny čárkou, mezerou a nebo novým řádkem (je jedno co si vyberete). Já bych potřeboval najít v souboru duplicitní retezce, abych je mohl upravit.
Nalezl jsem na internetu akorát program PSPad, který sice umí vyhledat duplicitní řádky, ale zároveň je smaže a seřadí podle abecedy a to je špatné.
díky!
Zkusil bych to celé uložit jako .DOC (Word), pak "Ctrl/F", přepnout na záložku "nahradit", do horního řádku napsat či zkopírovat hledaný řetězec, do spodního pak jak to má vypadat a pak buď "nahradit vše", nebo "najít další". Nakonec uložit jako soubor .TXT (pokud Vám to v .DOC nevyhovuje.
doplněno 05.05.13 20:32:nevím, jak to je v OpenOfice, ale myslím, že to bude podobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.