Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modré označení složek na ploše

Od: andy73 odpovědí: 4 změna:

ahojte,
mám windows 7 a vždy jsem označoval složky na ploše modře (viz. obr. 1) ale teď jsem si zde něco nastavil na označuje mě to bíle (viz obr. 2) nevíte jak to změnit?

Modré označení složek na ploše

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lojzo*
hodnocení

0x
pravym tlacitko mysi si klikni na plochu daj si prisposobit tam si najdi tusim motivi a tam si mpzes menit co chces..pripadne este v tych prisposobeniach si daj plochu a tam budes mat ponuku farba plochy skus to zmenit na modru..treba sa stym pohrat ale skor to bude niekde medzi motivmi
andy73
hodnocení

tam jsem to nenašel ... tam jsem to už hledal

ondra1
hodnocení

0x

Zkuste ovládací panely/myš/změnit ukazatele myši/ obnovit výchozí

Měl sem ten samí problém a funguje mi to.

petvek

Pro ty, kteří mají stále s tím problém, a "vlezou" na tuto stránku:

jděte do ovládacích panelů> systém> Upřestnit nastavení systému> upřestnit> výkon> zobrazit průsvitný obdelník výběru> ok

jede i na win 8.1

Modré označení složek na ploše #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]