Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení k internetu není k dispozici

Od: komickylord* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.Dlouho jsem se normálně připojoval na internet přes wi-fi.Jednou ale připojování trvalo moc dlouho a nakonec mi to řeklo ,,možnosti připojení tohoto počítače k síti jsou nyní omezeny,,.Od té doby se mi tam zobrazuje jen neznámá sít-připojení k internetu není k dispozici někdy dokonce neznámá sít-připojení k síti není k dispozici.Nevíte někdo co s tím?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

strv999
hodnocení

0x

Já vím, měl jsem nedávno ten samý problém, signál z Vaší Wi-fi je takzvaně odpojen. Někdy se stává, že Wi-fi přestane fungovat a nelze se k ní připojit. Radím založit si novou Wi-fi. Tu starou ostranit a udělat si novou s novým heslem a jménem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]