Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, jak mám postupovat, když si chci uložit písničky z CD do počítače jako mp3? Dám CD do CD-ROM a jak ty písničky mám pak zkopírovat do počítače?
Děkuji
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ghoull
0x
Ahoj
Tak lehce to bohuzel nepujde. Muzes pouzit program Audiograbber, ktery ti to prevede do .wav nebo .mp3
Tak lehce to bohuzel nepujde. Muzes pouzit program Audiograbber, ktery ti to prevede do .wav nebo .mp3
jirkahorak*
0x
přs media player to jde zkpírovat a zůstane to v takovém formátu jakém je na cd ale nejlepší asi bude nero zkopíruje i převede do formátu mp3 nero 7 bude pro tebe asi to nejlepší-dobře se sním pracuje a není to vůbec těžké
pisnicky
0x
jde to dobře.otevři si windows media player,klepni na nástroje,pak na možnosti,pak na kopírovat hudbu z disku CD,formát: nastav na mp3 ,všechno zavři a nahrávej čau.
digi*
Prosím tě, jaký mám zvolit formát? Tři fotmáty: Zvuk Windows Media, Windows Media audio(variabilní přenosová rychlost) nebo Windows Media audio - bezzdrátový?
A jaká má být rychlost?
A jaká má být rychlost?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]