Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak mohu propojit svůj laptop HP Pavilion dv6000 s hi-fi systémem Panasonic SA-PM200?
Zvuk na laptopu už stojí za starou belu a chce to vylepšit, ale nejsem si jistá, jaký kabel si mám sehnat, aby to fungovalo.
Děkuji technickým mágům za odpověď.
Katrina
Základ je 3,5 jack kabel na koncích v notebooku píchnout do sluchátek a v hifi do vstupu. Existujou i redukce 3,5jack=Cinch,HDMI,S-video,... ale výsledek bude pořád stejný 3.5 jack
Děkuji Vám. Moc jste mi pomohl.
Doufám, že mě sousedi neubijí botou za nový zvukový systém...
Dobrý den, to propojení kabelem je základ, ale jestli chcete zvuk ještě vylepšit, tak si kupte k NTB ext.
zvukovou kartu do USB (snad ho ten Váš přístroj má). Já mám tu relativně levnou viz odkaz, ale rozdíl je patrný. Navíc získáte i vstup pro zvuk. Karta se pouze za chodu zasune a už se hraje. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.