Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak mohu propojit svůj laptop HP Pavilion dv6000 s hi-fi systémem Panasonic SA-PM200?
Zvuk na laptopu už stojí za starou belu a chce to vylepšit, ale nejsem si jistá, jaký kabel si mám sehnat, aby to fungovalo.
Děkuji technickým mágům za odpověď.
Katrina
Základ je 3,5 jack kabel na koncích v notebooku píchnout do sluchátek a v hifi do vstupu. Existujou i redukce 3,5jack=Cinch,HDMI,S-video,... ale výsledek bude pořád stejný 3.5 jack
Děkuji Vám. Moc jste mi pomohl. ![]()
Doufám, že mě sousedi neubijí botou za nový zvukový systém...
Dobrý den, to propojení kabelem je základ, ale jestli chcete zvuk ještě vylepšit, tak si kupte k NTB ext.
zvukovou kartu do USB (snad ho ten Váš přístroj má). Já mám tu relativně levnou viz odkaz, ale rozdíl je patrný. Navíc získáte i vstup pro zvuk. Karta se pouze za chodu zasune a už se hraje. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.