Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s klávesnicí

Od: kamoska75* odpovědí: 6 změna:

Klávesnice mi začala psát z ničeho nic zdvojené znaky, když chci napsat d s háčkem napíše mi to toto: ˇˇd. V podstatě takto zdvojeně reguje celá horní řada čísel s diakritikou, nikde jinde se to zdvojení neobjevuje. Je Klávesnice porouchaná, nebo se to dá někde přenastavit? Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Já to vidím na chybu klávesnice (postarší nebo znečištěná *) - zkus klávesnici v jiném počítači a nebo k tomuto připoj klávesnici jinou. Případně klávesnici odpoj a zkus vyklepat a ´silou´ několikrát ´procvakat´ horní řadu kláves.

*) vzhledem k ceně klávesnice se ji snad ani nevyplatí nechat čistit

doplněno 04.05.13 16:19:

:-D Tak hlavně, že funguje... ;)

kamoska75*
hodnocení

Děkuji všem. Klávesnice vyklepaná, vše rozpojeno, zapojeno, restartováno a FUNGUJEEE. Nenapadlo mě že je to taková hloupost.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, upřesněte OS a zda jde o NTB nebo klávesnici PC. Zdravím!

kamoska75*
hodnocení

OS Windows Vista a klávesnice k PC

hodnocení

0x

Tipuji to na softwarovou chybu. Jako první bych zkusil obnovení systému do data, kdy ještě vše fungovalo jak má.

hodnocení

0x

Měl jsem podobný problém - mě to naopak nad d, t , n háčky vůbec nepsalo. Ukázalo se, že PC je zavirován.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]