Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám v plánu měnit okna na domě ale potřeboval bych poradit nějaký program který by mi pomohl s nějakou "vyzualizací".
Myslím to tak, že v nejvyšším patře mám skosená okna a chtěl bych je nahradit normálními čtvercovími. Jen si nedokážu pořádně představit jak to bude vypadat a proto bych to chtěl zkusit v nějakým programu.
Existuje nějaký program který toto umí? S PC moc nedělám takže jestli znáte něco co není moc obtížné ale dalo by se to tam vyobrazit tak bych byl moc rád.
Jen pro představu- ta šikmá okna vypadají přibližně stejně jako na přiloženém odkazu akorát jsou bez dveří a já bych je potřeboval nahradit těmi čtvercovími ( google.cz/... )
Ale složitost bych v tom taky neviděl. Podle mě jde o to, jak to bude vypadat zvenku. Udělat fotku baráku není problém, pak si někde vyfotit okna, která hodlám použít nebo je najít na netu a pak už si jen hrát s nějakým grafickým editorem. Většina používá GIMP, já jsem zvyklý na PhotoFiltre. Jde jenom o to být na něj trošku zvyklý a vyhrát si s tím. Odstranit na fotce stará okna a nahradit je novými, když vlastně nebude nutné retušovat detaily, není problém. Problém je většinou v tom, najít si na to čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.