Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audiosurf se nechce spustit

Od: mrnousek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím..

Stáhla jsem si od kamaráda hru Audiosurf a všechno bylo v pohodě.. Rozbalila jsem to v 7zipu, dala to na plochu.. Dvakrát kliknu na exe soubor a jucham, že to nabíhá a v půlce milého nabíhání se ráčí hra vypnout.. Windowsové hlásí, že program přestal pracovat a hledaj chybu, ale nic nenajdou. Tak jsem zkusila restartovat PC a nepomohlo to.. Nevíte co s tím?

mrňousek

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

To bude tím "stáhla". Zkus oficiální demo ( zde) a když se ti bude líbit, 250 Kč podle mne není zas tak moc.

doplněno 03.05.13 21:32:

Tak aspoň zkus to demo a pak si třeba můžeš s rodiči domluvit, aby ti ji koupili za dobré vysvědčení ;)

mrnousek*
hodnocení

právě že já mam od rodičů zakázaný si kupovat "zbytečnosti" k počítači, takže veškerý hry mam od kamarádů nabo jako dárky (popř. dědim) od příbuzenstva... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]