Nejste přihlášen/a.
ahoj všichni, nefunguje mi internet před lan kabel. Nezobrazí se ani výstražný žlutý trojuhelník. Když kabel připojím, tak jako bych nic neudelala. Nenaběhně mi ni ikonka připojení. Přitom wifi mi funguje normálně. Je možné že jsem něco omylem zmáčkla když jsem čistila klávesnici? Děkuji
Možné to je (pokud je tedy kabel v pořádku - můžeš jej vyměnit nebo vyzkoušet jinde?).
Start - Ovládací panely - Síťová připojení, ťukni na ikonu toho připojení pravým a zvol Stav (jestli není připojení zakázané) a nebo opět pravým a Vlastnosti - koukni na nastavení.
Případně zkus počítač restartovat.
doplněno 03.05.13 13:24:
Propříště - počítač - i třeba jen klávesnici, je třeba čistit ve vypnutém stavu...
Pokud ve Start - Ovládací panely - Síťová připojení není připojení kabelem vidět, zřejmě jsi je ´mázla´ a je potřeba je znovu vytvořit.
Start - Ovládací panely - Síťová připojení - Vytvořit nové připojení... Samozřejmě musíš mít práva Administratora a vědět co a jak nastavit.
děkuji zkusím to. Kabel je v pořádku, internet fungoval dobre, přestalo to celé fungovat poté co jsem čistila klávesnici a zmáčkla pár kláves.
Tak jsem zkusila, bohužel notebook se chová dál jak kdybych žádnej lan kabel nepřipojila. Žádné zobrazené připojení - nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.