Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bios - Advanced/pokročilé

Od: misak* odpovědí: 6 změna:

Dobrý Den

Chtěl bych se zeptat jak se dostat do záložky Advanced v Biosu,popř.jak tam tuto záložku vůbec dostat.Nemám o tom nejmenší tušení,protože sem to nikdy nepotřeboval,ani tam nechci nic důležitého jen zrychlit větrák

V Systémových Informacích mám napsáno,že verzi biosu mám Acer V1.16,jestli potřebujete vědět ještě něco klidně napiště,opravdu v biosu se nevyznám,jediný co tak umím je nabootovat z něj OS ..

(OS win 7 jestli to pomůže...)

Za případné odpovědi děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U noťasu větrák v 99% nijak ručně nezrychlíš. Automaticky se spouští podle teploty, není to jak u PC, kdy se točí pořád (a podle teploty jsou jen regulovány otáčky, popř. jde regulovat ručně).

doplněno 02.05.13 16:52:

Pokud to špatně chladí, měl by jet větrák naplno. Hlavně to chce vyčistit, svůj Acer profouknu aspoň jednou do měsíce a je to pořádně znát.

misak*
hodnocení

čištěnej je dobře,ale stejně se dost zahřívá při hraní a zdá se mi že se točí hodně málo,mě trochu hlasitosti větráku nevadí,radši bych byl kdyby víc zrychlil...a v tom biosu to teda někde není? viděl sem někde na videu že v Advanced se to dá nastavit... nebo aspoň zvýšit..

misak*
hodnocení

opravdu někdo neví jak to tam dostat/najít?

Není, nejde, tohle mají BIOSy pro stolní PC, výrobci notebooků si nemůžou dovolit nechat jejich uživatele, aby zasahovali do nastavení větráku. Proto mají notebookové BIOSy tak akorát nastavení bootování

misak*
hodnocení

misak*
hodnocení

Popř. lepší by bylo,kdyby mi někdo poradil jak rovnou zrychlit větrák,zkoušel sem speedfan ale prý nepodporuje můj noťas..takže jediný co se mi tam načte jsou akorát teploty,ale větráky z tama ovládat nemůžu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak se dostat do biosu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]