Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den
Chtěl bych se zeptat jak se dostat do záložky Advanced v Biosu,popř.jak tam tuto záložku vůbec dostat.Nemám o tom nejmenší tušení,protože sem to nikdy nepotřeboval,ani tam nechci nic důležitého jen zrychlit větrák
V Systémových Informacích mám napsáno,že verzi biosu mám Acer V1.16,jestli potřebujete vědět ještě něco klidně napiště,opravdu v biosu se nevyznám,jediný co tak umím je nabootovat z něj OS ..
(OS win 7 jestli to pomůže...)
Za případné odpovědi děkuji
U noťasu větrák v 99% nijak ručně nezrychlíš. Automaticky se spouští podle teploty, není to jak u PC, kdy se točí pořád (a podle teploty jsou jen regulovány otáčky, popř. jde regulovat ručně).
doplněno 02.05.13 16:52:Pokud to špatně chladí, měl by jet větrák naplno. Hlavně to chce vyčistit, svůj Acer profouknu aspoň jednou do měsíce a je to pořádně znát.
čištěnej je dobře,ale stejně se dost zahřívá při hraní a zdá se mi že se točí hodně málo,mě trochu hlasitosti větráku nevadí,radši bych byl kdyby víc zrychlil...a v tom biosu to teda někde není? viděl sem někde na videu že v Advanced se to dá nastavit... nebo aspoň zvýšit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.