Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ráda bych chtěla nějaký vzhled pro Windows 7 který z něj vzhledově udělá Windows XP... Internet je plný toho, jak udělat XP vypadající jako 7, ale naopak to sehnat nemohu. Windows 7 se mi nelíbí a nikdy jsem si nezvykla a nejspíše ani nezvyknu. Za každou užitečnou radu budu vděčná.
Celý vzhled změnit pravděpodobně nelze, vím jen o programech pro úpravu nabídky Start, což ale považuji za zbytečné - věř mi, že se se sedmičkami časem naučíš a možná se ti naopak přestanou líbit XPčka.
Používám oba OS a uživatelské prostředí Win7 se podle mne mnohem lépe ovládá a lépe vypadá, jedinou nevýhodou (pro někoho) je absence nástrojových panelů na ploše, což se ale dá vyřešit nějakým externím nástrojen (např. RocketDock).). 7 jsou podle mne aktuálně nejlepší Windows na trhu.
doplněno 01.05.13 19:23:Ukládání na C: je věc oprávnění, to se dá vyřešit.
Tohle by ti mohlo pomoct: stahuj.centrum.cz/...
Samozřejmě, chci změnit vzhled nabídky start, oken a podobně.
A nezvyknu si. I po dvou letech mne ten vzhled štve (mám je na notebooku, na počítači mám XP) a pokaždé se na to nechce dívat. Je to otázka vkusu a zvyku, já si po tolika letech zvykla natolik, že už něco jiného prostě nedokážu akceptovat.
K těm 7 bych dodala asi to, že pro mne jsou méně přívětivé než XP. Mnohokrát mne omezují v něčem, co dělám. Například jsem potřebovala upravit pár obrázků a uložit je přímo do adresáře C:. Nemohla jsem- bylo třeba je uložit někam jinam a pak je tam překopírovat. A takhle bych mohla pokračovat dál. Ale opravdu nejvíce mne štve ten vzhled, proto ho chci změnit.
používám WIN7 asi 3 roky na PC i NTB a nenašel jsem nikdy nic, co by XP uměly a 7 ne. Jo, jediná věc, "prohlížeč fotografií" vestavěný ve WIN7 neumí animované GIFy . Jinak už bych se právě naopak nechtěl vrátit zpátky k XP.
To s ukládáním na C: je nějaký problém s právy k zápisu, ale nic takového v čistých WIN7 není, co udělám na XP, udělám i na 7, ba i rychleji a jednodušeji.
Tak to já problém se 7čkama zatím nemám. Sice si teprve zvykám, nikdy před tím sem neměl možnost pracovat ve Win 7, ale poslední 2 týdny je mám na NB. Na počítači mám Win 2000 a Win XP. A zatím si nemůžu na nic stěžovat, ikdyž je pravda, že občas něco musím hledat a nenecházám v místech, kde je daná věc v XPčkách. Nejvíce by mi vadily asi 8ky, proto jsem si koupil NB s Win 7. Ale k radě. Zkuste se podívat na servery typu stahuj.cz slunecnice.cz instaluj.cz Třeba se něco najde.
Tak v tom případě nechápu, proč si nenainstalujete ty XPčka? To myslím i jako radu...
doplněno 01.05.13 21:09:U vás ženských je totiž ten problém, že v těchto věcech jste strašně konzervativní. Jednou se na počítači naučíte na jednom systému (prohlížeči, etc...) a změna s váma zacloumá.
No jistě, ale pokud se například nechci vzdát skvělého pocitu z jízdy ve Škodě 100, tak musím počítat s tím, že nebudou náhradní díly, že...
To je podobné, jako by se Manfred von Richthofen podivoval nad tím, že si v dnešní době musí oblékat anti-G kombinézu.
Do C: můžete ukládat soubory pouze se zvýšenými právy. Jestli se vám to potvrzení nechce pokaždé odklikávat, udělejte na C: svou vlastní pojmenovanou složku a ukládejte do ní. Nebo ukládejte na plochu nebo do dokumentů.
Já tam mám plné oprávnění, nic není třeba odklikávat a přesto to nejde, zkoušela jsem to řešit, ale nikdy nic nezabralo.
Když potřebuji dát něco přímo na disk C: tak mi je tam složka k ničemu. To ovšem není to co tu chci řešit, to byl pouze jeden z příkladů proč mi 7 nevyhovují. A když už, tak ať alespoň vypadají jako ty XP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.