Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám (nebo teď už možná spíš nemám) notebook MSI GE620DX-456CS - alza.cz/... - dosud fungoval rok a půl téměř bez problémů (problémy byly nanejvýš softwarového rázu) ale dnes, při hraní náročnější hry, se zčistajasna vypnul. Zprvu jsem myslel, že se pouze přehřál a automaticky se vypnul, aby nedošlo k poškození, ale bohužel už od té doby nejde zapnout. Zkoušel jsem ho zapnout zapojený do sítě i nezapojený, s baterií i bez baterie, stiskout tlačítko zapnutí i ho držet, nic nefunguje. A to tak, že notebook vůbec nereaguje, ani se nerozsvítí kontrolky, ani neroztočí větrák, zkrátka je úplně mrtvý.
Tipoval bych to na odejitou základní desku... že s tím musím do servisu, už je mi celkem jasné, mám jen pár dotazů:
1) Uvažoval jsem ho dát reklamovat. Mám teoreticky ještě půl roku záruku, problém je v tom, že na spodní straně notebooku je přes jeden šroubek nalepen papírový štítek s upozorněním, že záruka padá, bude-li štítek porušen. Tento notebook se hlavně zespoda dost zahřívá, a nekvalitní štítek zřejmě neustálým zahříváním a ochlazováním zkřehnul natolik, že při jednom čištění notebooku po něm stačilo přejet prstem a v místě, kde je prohlubeň se šroubkem, se štítek protrhnul. Sice to asi vypadá jinak, než kdybych tam opravdu šrouboval (to by to v tom místě bylo úplně provrtané, takhle je to jenom natržené), nicméně si nedělám iluze, že by kdokoliv ve kterémkoliv servisu byl ochoten se tímhle zabývat. Asi mám smůlu, co?
2) Kolik stojí opravit/vyměnit základovku s takovými parametry? Nevyplatí se mi rovnou si koupit nový NTB?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.