Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datová schránka

Od: ernie® odpovědí: 2 změna:

Zdravím

Zřizuju si datovou schránku. Stáhnul jsem Software602 Form Filler Portable plus další součásti balíku, ve kterém byl mimo jiné i prohlížeč FireFox portable (mám to vše na flashce kvůli přenášení). V manuálu píšou toto:

...Firefox Portable nakonfigurovaný tak, aby v něm bylo
možné prohlížet formuláře a aktivně s nimi pracovat. Díky tomu máte k dispozici velice silný nástroj pro
práci s datovými schránkami či jinými internetovými aplikacemi, které využívají formulářové rozšíření pro
práci s inteligentními formuláři. V tomto prohlížeči jsou naimportovány kořenové certifikáty certifikační ch
autorit PostSignum, eIdentity a I.CA. V tomto ohledu nejste pro ověření důvěryhodnosti certifikátů odkázáni
na kořenové certifikáty nainstalované v systému.
Bla, Bla, Bla
Otázka: Je tohle jen marketinkový kec, že musím mít tento FireFox který byl součástí balíku, nebo to pojede i v jiných prohlížečích?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

když jsem si jí zakládal já , nic jsem nestahoval , dostal jsem uživatelské jméno a heslo a tím se připojuju všude možně .

hodnocení

Stáhnul jsem si formulář na vyplnění k založení DS a pro otevření formuláře jsem potřeboval onen software, ve který byl součástí balíku. No nic, podám tu přihlášku a uvidím.

doplněno 01.05.13 21:20:

Takže artiku, měl jsi pravdu. Je to jedno. Prostě zadat do řádku adresu a je to. Já tušil, že tyhle sračky budou jen píár kidy nějakého promovaného ajťáka, co leze systému do prdele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]