Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Zřizuju si datovou schránku. Stáhnul jsem Software602 Form Filler Portable plus další součásti balíku, ve kterém byl mimo jiné i prohlížeč FireFox portable (mám to vše na flashce kvůli přenášení). V manuálu píšou toto:
...Firefox Portable nakonfigurovaný tak, aby v něm bylo
když jsem si jí zakládal já , nic jsem nestahoval , dostal jsem uživatelské jméno a heslo a tím se připojuju všude možně .
Stáhnul jsem si formulář na vyplnění k založení DS a pro otevření formuláře jsem potřeboval onen software, ve který byl součástí balíku. No nic, podám tu přihlášku a uvidím.
doplněno 01.05.13 21:20:Takže artiku, měl jsi pravdu. Je to jedno. Prostě zadat do řádku adresu a je to. Já tušil, že tyhle sračky budou jen píár kidy nějakého promovaného ajťáka, co leze systému do prdele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.