Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Stahuju soubor 600mb přes mega.co.nz a vždycky se mi to sekne buď na 38% a nebo na 47%.Nikdy to nezajde za 50%.Čím to je prosím? Díky
Niečo obdobného sa mi stáva pri sťahovaní cez "Download Accelerator Plus". Vždy to dotiahne na 25% a tam to stojí. Pokračovanie dosiahnem zrušením sťahovania a opätovným zapnutím. Toto sa mi však nikdy nestalo, keď sťahujem súbory cez OPERU, ktorá má vlastný sťahovací program. Skús to aj Ty, potom budeš múdrejší.
Dobrý den, ještě bych tipnul, že se Vám počítač (ntb) po určitý době odpojuje od internetu a tím dojde k jeho přerušení stahování. Pokud jste připojeni přes LAN (DSL) WIFI stávat by se to nemělo, pokud využíváte stahování přes mobilní operátory (O2, T-Mobile, Vodafone) je možné, že je tam nějaká ,,ochrana" stejně jako u telefonických hovorů, kdy je možné telefonovat pouze hodinu v kuse a poté dojde k automatickému ukončení hovoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.