Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačtení programů po spuštění

Od: misak* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Mám tu jeden notebook,který mi donesli známí,opravdu nevím co se s ním stalo,nebo co s ním dělali,takže jsem ve stejné situaci jako vy..každopádně.. prostě nejde většina věcí..má win 8 a nefungují aplikace,po spuštění se mi snad zdá jako by se ani skoro nic nenačetlo,nnaběhne baterie,wifi,centrum pro grafiku(nvidia), a antivirus..ale antivirus se ani nezapne a je vypnutej,když cokoliv spustím tak se nenačítá,zapnu třeba operu a stránka se nenačítá a nic to nedělá,nereaguje ..atd.. když dole třeba kliknu na ikonku wifi.. tak se nic nestane..můžu na ni kliknout kolikrát chci ale neotevřou se wifi k dispozici,nebo centrum sdílení,jediný co se tak spustí je tento počítač,složky atd..ale třeba ovládací panely,správce úloh .. to třeba zas nefunguje.. je to jako by se po spuštění zapoměl načíst počítač,tím pádem ani obnova systému nejde,protože to je taky aplikace.. žádná z těch ikonek v liště vedle hodin nefunguje.. ( ta baterie,wifi,centrum ovládání pro grafiku,ještě ten antivirus..) nemám ponětí co s tím,notebook maj prý měsíc starej,a pokud možno tak nechcou přeinstalovat OS..jinak operační systém je Win 8 (bohužel ten se kterým skoro vůbec neumím)

tak pokud by někdo věděl,tak mi prosím poraďte děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a už jste zkoušel osvědčený trik s baterkou? Tedy vypnout NTB, vyndat baterii a vložit zpět. Zapnout NTB, odzkoušet a doufat. Zdravím!

bonie*
hodnocení

0x

Notebook je měsíc starý... tak bych to vůbec neřešila a odnesla na reklamaci.

Vzhledem k tomu co a jak píšete si myslím, že jste víceméně laik, tak to vůbec neřešte. Je to lepší, protože se zminujete, že systém neznáte.

Do PC se lze podívat co se stalo než vypuklo tohle ( mohl to být i jen výpadek proudu při startu) obnova systému lze udělat i jinak než skrze aplikaci, nezlob te se, to je základ... neřešte to a pošlete je na reklamaci.

Nic ve zlém :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]