Nejste přihlášen/a.
Objevily se mi v pravém dolním rohu v černém obdélníčku digi hodiny které mi zakrývají spodní lištu s ikonami a původní časový údaj. Zkoušel jsem obnovení systému bez úspěchu. Nevím jak se mi to podařilo nainstalovat, takže nevím jak se těch hodin zbavit? Ani když udělám Prit scren tak se tam ty hodiny neukážou. Prosím o radu, mám OS XP Home SP3.
Díky flodur.
Nebyly hodiny v nabídce posledně nainstalovaného programu? Zkuste odinstalovat poslední instalovaný SW, restartovat PC a znovu nainstalovat.
Samozřejmě číst podmínky (licenci) i nabídku a odškrtnout vše, co nechcete instalovat.
___ Případně se podívejte do Nabídky Start do sekce "Po spuštění". Najdete-li tam program, který jste nenainstaloval, smazat.
Ale první postup považuji za lepší.
Pokud to neukáže printscreen, nezobrazuje hodiny náhodou LCD monitor? Nevím co dnešní monitory umí, ale pokud to nikde v počítači nemůžete najít a z grafické karty to tedy pravděpodobně taky neleze...
ikdyž to by se zase zobrazovaly i při nabíhání systému...
Zkus se dostat do nouzového režimu (Restart --> při startu mačkej F8 --> Zvol "Stav nouze s prací v síti"), jestli se to tam objeví taky. Jestli ne, zkus AdwCleaner, jestli ano, pošli mi log z HijackThis:
Stáhni si HijackThis, spusť jako správce (administrátor), klikni na "Do a system scan and save a logfile"a vytvořený log.txt mi pošli na admin[zavináč]pctipy.net, pak ti odepíšu, co dál.to bude opravdu ta záležitost monitoru, protože kdyby to bylo v PC, tak musí sedět navzájem čas, tady je to o minutu mimo.
doplněno 05.06.13 10:40: navíc je na monitoru očividně nastaveno špatné rozlišení (roztažený obraz), zatímco text hodin má správný poměr stran a je ostrý... takže si stojím za svým
a tento "monitor" je ve skutečnosti televize
doplněno 05.06.13 10:50:hledejte tedy někde v menu televize zobrazení času, pokud na to není přímo tlačítko na ovladači.
A doporučuji nastavit na PC rozlišení 1920x1080, ať to nemáte roztažené a je to pěkně ostré
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.