Nejste přihlášen/a.
Dobry den jak snišim/omezim velikost pingu někdy mam pčes 200 a někdy 30 nevim čim to je ( kdyš mam 200 nic nestahuji)
Zrychlit připojení (snížit dobu pingu) můžeš jen v některých případech - např. pro wifi lepší anténou (zlepšením úrovně signálu). Jaké máš připojení?
doplněno 28.04.13 18:06:Tady - upc.cz/... - si změř rychlost připojení a kdyžtak kontaktuj a otravuj poskytovatele - UPC (případně i zmiň výpověď smlouvy), 200 ms je na kabelu ´nemyslitelných´.
Pokud ovšem nestahuješ z nějakých serverů, které jsou přetížené (s tím nenaděláš nic), ping zkoušej proti nevytíženým webům.
doplněno 28.04.13 18:31: 16 ms na kabelu je, no, ještě přijatelných (mě ping osciluje tak mezi 10 a 15), ADSL nevyzkouším...
Na emily kašlou - volat a nebo - lépe, zajít na pobočku a nebo - nejlépe, poslat doporučený dopis.
UPC 30 mb
doplněno 28.04.13 18:00:kabel
doplněno 28.04.13 18:29:Ted je ping treba vporadu na adsl.cz mně to ukazuje něakych 30 což věčinou mam a na upc my to ukazuje 16 což jsem nikdy nemněl
doplněno 28.04.13 18:37:Jinak uz jsem posilal asi 6 Email s vyhruskama at to okamžitě zpravi atd vzdy odepsal robot ... :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.