Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Co se týká počítače, znalosti mám minimální. Mám prohlížeč internet exlorer, už v počítači byl. Na ploše ikonku s výběrem prohlížečů. Jsou tam k dispozici další tři čtyři. Mám otázku a určitě pro jiného hloupou. Jaký je mezi nimi rozdíl? To samé ty vyhledávače. Slyšela jsem názor, že explorer není dobrý. Danica
Mnoho místních potvrdí, že s Chromem jsou poslední dobou jen samé problémy. Za mě Firefox, Opera, nebo některý z prohlížečů s jádrem WebKit (jakof má Chrome), třeba SRWare Iron nebo Comodo Dragon.
doplněno 09.05.13 17:12:Srovnání Chrome × Iron je zde.
Za mě bych doporučoval buď Google Chrome, nebo alternativu Iron (na vzhled stejné, ale ve "vnitřních"věcech jiné). ( slunecnice.cz/...)
S Firefoxem ale taky chybu neuděláte
Právě jediný prohlížeč, který bych skutečně nedoporučoval, je Internet Explorer.
Skutečně to je jenom o tom, co preferujete.
doplněno 09.05.13 16:54:praivo: Tak se omlouvám za možná "špatnou"radu s Chromem, poslední dobou používám Custom-Browser (pro neznalé- prohlížeč, který si člověk buď vytvoří sám, nebo jako já dodělá) , takže mi novinky ohledně Chromu unikají..
Neporadím, ale ty prohlížeče, které jsou zmiňovány znám... Google Chrome letěl z mého pc jako první... Opera mě nezaujala ani jiné exotické na bázi Googlu...U Mozilly musíte kde jakou záložku řadit buď podle svého uvážení, nebo s kdejakou pitominou řadit podle abecedy -ručně a každou... U Avantu bez problémů... až na tu "malichernost", že mi zmizely Oblíbené... Podobná Avantu je Orkabrowser... ale už dlouho na ní nikdo nepracoval...
Co odpověď to názor, zvyk, preference, pověry a hlavně vlastní pohodlí.
Já nemám rád IE8 dělá mi bordýlek ve vyhledávání, ale mám stále IE7. pokud máte plnu verzi Win, platné aktualizace a nechodíte tam kde postahujete kdejaké smetí, je IE plně dostačující.
Ale pokud jste trubky, co s s každou dementní aplikací do IE doinstalují i různé vyhledávače, testy a jiné svinstvo, není chyba na straně IE ale Vás.
Jinak Chrome je svinstvo, nespolupracuje. Mozila je asi Supr Takže každému TO co mu vyhovuje.
Takže každý má jiný názor, ale někteří namají názor, protože tomu nerozumí a jen tupě opakují co slyší . "IE je svinstvo". Ale to se říká i o "lásce", takže pokud máte jen čistý IE tak funguje na 100%
p.s. pravdou je, že na IE existuje moc utoků, protože je nejoblíbenější a nejpoužívanější. A proto že ty utoky pouštíte do PC, tak IE zkolabuje.
Neříkam, že máte používat IE, ale použivejte něco, co vyhovuje vám. Mě vyhovuje IE, ale vím, že je i plno jiných dobrých. (velmi dobrých)
Dobrý den. Zkusím ještě jeden dát, ze zvědavosti. A mám ještě otázku. Můžou být dva? Pročítám různé otázky a odpovědi v této rubrice, motá se mi to a rozumím tomu tak z jedné desetiny, ale budu se dál přiučovat a hrát si s tím. Děkuji všem za odpovědi. Hezký den přeji, i když je deštivý. Danica
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.