Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký prohlížeč?

Od: danica* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Co se týká počítače, znalosti mám minimální. Mám prohlížeč internet exlorer, už v počítači byl. Na ploše ikonku s výběrem prohlížečů. Jsou tam k dispozici další tři čtyři. Mám otázku a určitě pro jiného hloupou. Jaký je mezi nimi rozdíl? To samé ty vyhledávače. Slyšela jsem názor, že explorer není dobrý. Danica

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

1x

Už pár let nepoužívám jiný než Firefox. Spousta doplňků, dobrá podpora, dost rádců na fóru, žádné problémy - ale možná jen zvyk.

praivo*
hodnocení

1x

Mnoho místních potvrdí, že s Chromem jsou poslední dobou jen samé problémy. Za mě Firefox, Opera, nebo některý z prohlížečů s jádrem WebKit (jakof má Chrome), třeba SRWare Iron nebo Comodo Dragon.

doplněno 09.05.13 17:12:

Srovnání Chrome × Iron je zde.

Plně souhlasím.

hoummy*
hodnocení

0x

Byl jsem zastáncem Exploreru, ale když začal explorer díky svým aktualizacím selhávat, stáhl jsem si google chrome a jsme nad míru spokojený, takže google chrome!

shlaighter*
hodnocení

0x

Za mě bych doporučoval buď Google Chrome, nebo alternativu Iron (na vzhled stejné, ale ve "vnitřních"věcech jiné). ( slunecnice.cz/...)

S Firefoxem ale taky chybu neuděláte :)

Právě jediný prohlížeč, který bych skutečně nedoporučoval, je Internet Explorer.

Skutečně to je jenom o tom, co preferujete.

doplněno 09.05.13 16:54:

praivo: Tak se omlouvám za možná "špatnou"radu s Chromem, poslední dobou používám Custom-Browser (pro neznalé- prohlížeč, který si člověk buď vytvoří sám, nebo jako já dodělá) , takže mi novinky ohledně Chromu unikají..

biocat
hodnocení

0x

Neporadím, ale ty prohlížeče, které jsou zmiňovány znám... Google Chrome letěl z mého pc jako první... Opera mě nezaujala ani jiné exotické na bázi Googlu...U Mozilly musíte kde jakou záložku řadit buď podle svého uvážení, nebo s kdejakou pitominou řadit podle abecedy -ručně a každou... U Avantu bez problémů... až na tu "malichernost", že mi zmizely Oblíbené... Podobná Avantu je Orkabrowser... ale už dlouho na ní nikdo nepracoval...

hodnocení

0x

Asi jako u fůry jiných věcí, i tady se bude jednat o osobní preference. Každýmu vyhovuje něco jinýho. Já osobně na svým počítači používám pouze Operu. Jiný prohlížeče vyzkouším pouze v případě, že se dostanu k jinému počítači a není na něm Opera.

hop®
hodnocení

0x

Chromák mi nesmí do počítače, používám výjimečně IE, ale z 99% jedu přes Maxthon...

fidonet*
hodnocení

0x

Co odpověď to názor, zvyk, preference, pověry a hlavně vlastní pohodlí.

Já nemám rád IE8 dělá mi bordýlek ve vyhledávání, ale mám stále IE7. pokud máte plnu verzi Win, platné aktualizace a nechodíte tam kde postahujete kdejaké smetí, je IE plně dostačující.

Ale pokud jste trubky, co s s každou dementní aplikací do IE doinstalují i různé vyhledávače, testy a jiné svinstvo, není chyba na straně IE ale Vás.

Jinak Chrome je svinstvo, nespolupracuje. Mozila je asi Supr Takže každému TO co mu vyhovuje.

Takže každý má jiný názor, ale někteří namají názor, protože tomu nerozumí a jen tupě opakují co slyší . "IE je svinstvo". Ale to se říká i o "lásce", takže pokud máte jen čistý IE tak funguje na 100%

p.s. pravdou je, že na IE existuje moc utoků, protože je nejoblíbenější a nejpoužívanější. A proto že ty utoky pouštíte do PC, tak IE zkolabuje.

Neříkam, že máte používat IE, ale použivejte něco, co vyhovuje vám. Mě vyhovuje IE, ale vím, že je i plno jiných dobrých. (velmi dobrých)

danica*
hodnocení

Dobrý den. Zkusím ještě jeden dát, ze zvědavosti. A mám ještě otázku. Můžou být dva? Pročítám různé otázky a odpovědi v této rubrice, motá se mi to a rozumím tomu tak z jedné desetiny, ale budu se dál přiučovat a hrát si s tím. Děkuji všem za odpovědi. Hezký den přeji, i když je deštivý. Danica

Nainstalovaných prohlížečů můžeš mít třeba deset, ničemu to nevadí.

rv*
hodnocení

0x

Když tomu nerozumíte, nechte explorer. Stejně byste rozdíl nepoznala. Pokud jich budete používat víc, budete mít oblíbené stránky uložené v různých prohlížečích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]