Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook/netbook/minibook do 5000Kč

Od: purple* odpovědí: 4 změna:

Dá se koupit něco jakš takš kvalitního do 5000? Hlavně na internet, ostatní věci můžeme dělat na stolním PC. Tohle chci fakt jen na to nejnutnější a proto chci, aby to bylo co nejlevnější. Bylo by to hlavně pro chlapa, takže - nejsou ty prťavý minibooky pro chlapa moc malý? klávesnice a tak...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud chcete pouze na to nejnutnější, tak mohu doporučit netbook Acer Aspire, ovšem je to netbook, takže opravdu jen internet sem tam možná film (já sama mám podobný na převážení, internet sem tam film a vyhovuje mi, na práci mám normální velký), stojí okolo 5900,- myslím, je i poměrně lehký a má dobrou výdrž baterky, když byste se kouknul třeba na aukro nebo přidal tu tisícovku na nový, neprohloupíte.. hezký den :)

doplněno 28.04.13 11:47:

Určitě to pro chlapa není malé, mám mininotebook a má dokonce větší klávesy než ten můj velký :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, (nejen) chlap musí mít velkou klávesnici. Takže bych se podíval jen po notebooku. Mám dobrou zkušenost v této ceně s repasovaným NTB. Byl vývojově starší, ale pořád na úrovni. Mám ho asi třetí rok a zcela bez problémů (je to HP compaq). Dodán byl s novou klávesnicí, obrazovkou, HDD a baterkou. Jen tělo bylo trochu škrábnuté. Ale, jako druhý PC nebo NTB je to dostačující (i pod OS Linux).

Pokud by to bylo řešení i pro Vás, tak bych mohl poslat odkaz na ten obchod vnitřní poštou, ale zde ho nedám, aby to nebyla reklama. Zdravím!

kangaroo*
hodnocení

0x

Doporučují výkonnější tablet s Androidem (2 či 4 jádro) co má HDMI výstup + zakoupení bezdratového setu klávesnice a myši (+500Kč) + USB HUB pokud chcete připojit ještě jiný USB zařízení (DVB-T tuner, 3G modem, tiskárnu, skener, foták,..)a to nahradí i počítač. Připojte to k monitoru či TV a máte nejmobilnější řešení s veškerým využití.

doplněno 28.04.13 14:12:

Já mám tuto mini klávesnici a myš

sety-klavesnice-mysi.heur/...

zuntr*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]