Nejste přihlášen/a.
dobrý den,prosím o radu už si nevím rady zkusil jsem vše . v příslušenství v systémových nástrojí mi chybí skoro všechno , mám tam jen internet explorer a mapa doplňků a zbytek jako čistič disku , defragmentace disku , atd chybí , můžete mi poradit jak to můžu napravit , zkoušel jsem přes ovládací panel smazat příslušenství a pak ho zase vrátit ale je to pořád stejné .díky
Chtělo by to napsat operační systém, ať můžeme radit konkrétně.
Předpokládám, že jdete přes Start - Všechny programy(Programy). Tam jsou jen zástupci. Ve Win XP jsou systémové nástroje většinou umístěny v C:WINDOWSsystem32.
Pokud máte zmíněný systém jděte do C:Documents and SettingsAll UsersNabídka StartProgramyPříslušenstvíSystémové nástroje a zkontrolujte jestli tam máte postrádané zástupce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.