Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V systémových nástojí chybí programy

Od: hikaru odpovědí: 2 změna:

dobrý den,prosím o radu už si nevím rady zkusil jsem vše . v příslušenství v systémových nástrojí mi chybí skoro všechno , mám tam jen internet explorer a mapa doplňků a zbytek jako čistič disku , defragmentace disku , atd chybí , můžete mi poradit jak to můžu napravit , zkoušel jsem přes ovládací panel smazat příslušenství a pak ho zase vrátit ale je to pořád stejné .díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

0x

A přes příkazový řádek ty aplikace spuštět jdou?

hodnocení

0x

Chtělo by to napsat operační systém, ať můžeme radit konkrétně.

Předpokládám, že jdete přes Start - Všechny programy(Programy). Tam jsou jen zástupci. Ve Win XP jsou systémové nástroje většinou umístěny v C:WINDOWSsystem32.

Pokud máte zmíněný systém jděte do C:Documents and SettingsAll UsersNabídka StartProgramyPříslušenstvíSystémové nástroje a zkontrolujte jestli tam máte postrádané zástupce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]