Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení titulku

Od: terezkav odpovědí: 5 změna:

Ahojky, může mi prosím někdo poradit? Stáhla jsem si video, které obsahuje 2 díly seriálu hned po sobě. Titulky jsem si dotáhla zvlášť ke každému dílu, ten první díl seriálu se mi přehrál v pořádku s titulkama, ale jak mám udělat, aby se mi i ten druhý díl, který následuje hned po tom prvním, přehrál s titulkama? Předem díky moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Myslím, že dotaz zní takto:

seriál-1x01_1x02.avi (=1 soubor)

a k tomu má tazatelka stažené titulky1x01.srt a titulky1x02.srt. (=2 soubory)

Aby ty titulky k 2. dílu šly, tak se musí přečasovat. Občas stačí v nějakém programu (i některé přehrávače to umí) posunout celé titulky o určitý časový úsek.

dzordz*

Jojo, jakmile se začne přehrávat druhá část, tak na přehrávač přetáhnout druhé titulky a posunout je o celou délku prvního dílu, třeba v bsplayeru to je shift+šipky doleva doprava, ve vlc snad F a G (nebo H a J?)

hodnocení

0x

Ahoj,

já používám KMplayer. Ten s tím nemá žádnej problém :)

Jenom je dobré mít všechno v jedné složce.
Příklad:
Složka XX:
nazev filmu cast1.avi
nazev filmu cast2.avi
nazev filmu cast1.sub
nazev filmu cast2.sub

nezáleží na formátu filmu ani titulků, důležité je stejné pojmenování částí filmu :)

hodnocení

0x
Podívej se jak se jmenuje první soubor titulků a zkontroluj jestli je název druhých titulků postavený podobně. Některé přehrávače otevřou jen takový balík titulků který se jmenuje stejně jako film - liší se jen koncovkou. Jestli jsou oba balíky titulků stejně pojmenované nejspíš se liší koncovka za tečkou. Pak nezbyde než stáhnout stejný tip jako má první který přehrávač uměl otevřit nebo překonvertovat druhé titulky do daného formátu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viděl bych dvě možnosti - buď nalézt správné titulky (pro dvojdíl) nebo video rozdělit na dva soubory a ke každému ponechat původní dva soubory titulků. Ten druhý se, ale asi bude muset přečasovat nebo posun nastavit až v přehrávači, který tuto možnost nabízí. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]