Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Windows 8 a chybí mi havní tlačítko WINDOWS je dole v levo obrazovky, ale viděl jsem že někdo to tam má. Nevíte co s tím?
Předem děkuji.
Já bych doporučil Classic Star Menu classicshell.net/... .Je česky, zdarma, možnost nastavení. Příjemné prostředí - tak jak jsme zvyklí
doplněno 26.04.13 23:06:Oficiální od Microsoftu se asi nedočkáte. Co já doporučuji je odskoušeno, nekonfliktní, nezamořuje ani nezatěžuje systém
Dobrý den, zda se, že se to tlačítko (START) musí doinstalovat. Podívejte se viz odkaz, kde je to vše popsáno a je tam možnost stažení té rozšiřující aplikace. Zdravím!
doplněno 26.04.13 18:37:Já OS WIN-8 nemám, tak to nemohu potvrdit ani vyloučit. Zkuste hledat v Ovládacích panelech (pokud tam jsou) nastavení Hlavního panelu. Nebo, zda jde na panel klepnout pravým myšítkem a Vlastnosti.
Možná by pomohla změna vzhledu na klasická Windows. Také se můžete podívat, jak je to nastaveno u toho PC, který má děda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.