Spokojeně jsem používala ICQ 6, dokud v nepříliš dávné době neproběhla jakási aktualizace. Když jsem se chtěla přihlásit, naskočilo mi tam, že dokud nedoinstaluji zbytek, nepřihlásí mě to. Tak jsem se snažila provést onu instalaci. Jenže - ukazuje mi to, že můj operační systém nepodporuje ICQ 6. Jak to, že dříve jelo bez problému? 6ku jsem odinstalovala a pokusila se vše opakovat, ale to stejné. Nakonec jsem přešla k pětce, ta mi ale příliš nevyhovuje (asi je to o zvyku). Děkuji za rady a hlavně zdůvodnění, proč dříve jelo a nyní ne. Přeji pěkny den
Poslední dobou je tu nekonkrétních dotazů nějak moc, na to opravdu nejde odpovídat- nevim o jakou aktualizaci šlo, nevim jaké máš windows (icq 6 jede jen na xp)
acemcintosh*
Hej mám takový návrh, co takhle ke každému dotazu o kompech zavést povinné přiložení výpisu z Everestu?:D To by pak byla práce o mnoho snažší
Mam XP. Nevim, o jakou melo jit aktualizaci, nikde to napsane nebylo. Proste jen, ze pokud ji clovek neprovede, neprihlasi ho to. To je vse, vice sama nevim. Nyni uz 6ku nenainstaluji vubec, nejde to a ukazuje mi to to, co uz jsem psala. Nejde mi do hlavy, proc drive jelo a nyni ne. Nemyslim, ze by to byl nekontretni dotaz - ti, co se s tim setkali, jiste vi o co jde.
Tak ještě jinak, šestka nejde na systémech nižších než win XP SP2, pokud nemáš SP2 tak budeš mít smůlu. A co na tom dotazu bylo konkrétní? Ano ty jsi se omezila maximálně na hrstku lidí kterým se to stalo,ale pokud chci poradit tak přeci napíšu kompletní informace aby se zorientoval každý ne? Ber to tak že já šestku mam a o žádné aktualizaci nevim a a stále mi funguje, čili kdybych z tebe nedoloval informace tak řeknu, mam taky xp, taky šestku icq a vše mi jede, problém je u tebe
No není vůbec zač, protože problém zůstává nadále nevyřešen.
lukyn1811*
A máš teda ten SP2, jak se ptal Maverick? Klepni pravým na "Tento počítač"a dej "Vlastnosti". Pod nadpisem "Systém"to najdeš. Pokud ho nemáš, tak si ho stáhni tady: instaluj.cz/...
Nemáš? JE to tu xkrát zmiňované a to bude nejspíše ten problém! Psal jsem ti to už zezačátku a koukám že se na to stejně dlabe!
boann*
Dobre... Reknu sve duvody, proc nevim, jestli se do toho poustet. Ja nemam s podobnymi zasahy moc zkusenosti, nevim, co to obnasi, co mi to s pocitacem udela atd... Cetla jsem o tom na strankach Microsoftu, ale bojim se, abych s tim neco neprovedla a vlastnik pc me pak nezaskrtil , coz by nasledovalo v pripade, ze by se neco zvrtlo. A co to provede udela s dosud funkcnimi programy atd... A jestli to vubec zvladnu .
boann*
Jeste jinak... Chtela bych se zeptat, jestli je to normalni aktualizace jako treba kdyz si chce clovek na WM player stahnout vyssi verzi (jako priklad), nebo je to neco, co mi provede kompletni aktualizaci pocitace, na co je potreba nekoho, kdo s tim umi zachazet? Zvladne to i naprosty laik? Dekuju
Je to aktualizace trochu háklivější- pokud je systém nějakém špatném stavu tak může i spadnout,ale to je krajní možnost, nicméne nemá cenu hledat tady další problémy proč nejde ICQ6 když je POUZE pro XP SP2, možná nějaká starší šestka by ti tam šla ale novější ne a pokud nemáš schovanou instalačku té tvé verze tak to bude těžké. O aktualizaci řekni vlastníkovi pc, třeba má nějaké důvody proč to tak nemá. mimochodem Spider neřekl že to neni tim že nemáš SP2- to jsi nám totiž doteď ani neřekla ač jsem ti to jasně několikrát řekl,ale řekl to že se problém vyskytuje i u systémů co mají SP2
boann*
Omlouvam se, ze jsem to nerekla driv, pokud opravdu vse stoji jen na tom . Vlastnik pc prohlasil, ze si s pocitacem muzu delat co chci, kdyz s nim nic neprovedu... Nema to zatim proto, ze sp2 nepotrebuje, 1 mu uplne staci. Ja jsem z nasi rodiny ocividne jedina, kdo ma problem... Myslis, ze to v poradku nainstaluji, i kdyz se v pocitacich prilis nevyznam? (hodiny informacnich technologii mi to zatim mnoho nedaly) A jak zjistim, ze mam system v poradku? Dekuju
lukyn1811*
Pokud zvládneš ovládat myš, tak ho nainstaluješ... Jinak to, že je systém v pořádku, poznáš jednoduše: funguje .
Nu právě že nejde řešit problém dál dokud bude systém nepodporovaný ze strany icq Teď máš 2 možnosti- naistaluješ SP2, nebo si naistaluješ starší verzi icq
nejlepší je to neaktualizovat. odinstalujte ICQ, stáhněte si novou verzi ze stránek ICQ www.icq.com a máte problém vyřešený a i s novým ICQ
boann*
Byla to jedna z prvnich moznosti, co me napadla Odinstalovala, stahla znovu a zustala stat na stejnem problemu..."Vas system nepodporuje ICQ 6". Zkousela jsem jak ceskou, tak anglickou verzi.
Tak jsem odinstaloval ICQ, vyčistil registry od zbylých záznamů a instalace se stejně po vár vteřinách ukončí bez jakokoli hlášky. Tímto jsem asi s ICQ skončil až do přísští reinstalace Windows.
A má blbý protokol a když máš veřejnou ip tak přes tebe směruje hovory jiných lidí. Nu skype taky občas používám ale zas tak geniální neni, krom toho má svuj protokol, nemá icq protokol takže to neni moc dobrá rada, to už bych bral raději naistaluj si qip nebo mirandu atd
To směrování na Skype není vždy a při zakládání účtu k tomu navíc dáváš svůj souhlas. Teď mi ale někdo říkal, že v licenčním ujednání ICQ se zakazuje používání alternativních klientů
jj zakazuje,ale teď mi řekni jak je možný že tolik lidí používá alternativni klienty... Směrovani na skype neni vždy, je jen u veřejné IP a myslim že stačí být za routerem/NATem a už to nedělá,ale síť zatěžuje fest pořád
Mam to vyzkoušené, teď už mam linku rychlejší ale když jsem jel na 1Mbitu tak byl spuštěný skype dobře zaznamenatelný Ta chyba icq je zajímavá,ale kupodivu nikdo známej mimo tebe o tom nic neřikal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.