Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už tak týden mám problémy s internetm. Nevím jak se to stalo, ale i když se mi zobrazuje, že mám wifi připojení dobré, tak ty webové stránky se prostě načítají, načítají a načítají a pak dojde k chybě, že vypršel časový limit. Nevím co s tím mám dělat. Připojení chytám na wifi, máme Cra_ADSL.
Asi před měsícem jsme vyměnovali router, ale mezi tím už jel internet normálně, tak nevím čím by to mohlo být. Občas se to nějak zázračně vzbráborá a normálně mi všechno jede, ale poslední dobou ne. Taky ještě fungovalo počítač restartovat, pak mi to jelo, ale teď už to nejde ani po restartu.
Když se stránka načítá, tak je v levém dolním rohu text: Čekání na www.goog--.cz, ale opravdu to takhle vydrží do doby, než se zobrazí chyba.. Oběma dalším počítačům, připojeným ke stejnému připojení (jeden wifi, druhý drátově) internet normálně funguje, není problém. Jen mně to nejde.. Nevíte co s tím mám dělat? V počítačích se nijak extra nevyznám ale na opravnu to tahat nechci, stejně by mi asi nepomohli..
Budu moc ráda za jakékoliv rady, jen prosím blbovzdorně, abych to pochopila :D
Vyzkoušejte změnu ve vlastnostech sítě IP4 přidělení DHCP adresy VS zadání pevné statické IP adresy.
Víte co bude nejlepší. Jděte k těm 2 počítačům kde to funguje opište si jejich vlastností nastavení sítě
IP adresy XXX.XXX.XXX.XXX
maska podsítě 255.255.255.0
DNS brána xxx.xxx.xxx.xxx
Tyto hodnoty zadejte do svého počítače jen IP adresa musí být jiná pro každý PC a pak to musí fungovat.
Nebo zkuste do příkazového řádku zadat: ping www.seznam.cz
ping (IP adresa routeru)
Jestli vůbec máte nějaké spojení.
Tak z tohohle jsem pochopila jen ten příkazový řádek, ale nevím jak zjistím IP adresu routeru. Asi jsem fakt marný případ. Nešlo by to vysvětlit úplně polopaticky? Asi to jinak nepochopím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.