Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brána firewall systému Win XP Home

Od: castle® odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

Mám Windows XP Home 32 bit. Čerstvá instalace na Notebooku nevalné konfigurace, který slouží spíše na internet. Po každém zapnutí se mi po načtení plochy v bublině vpravo dole u hodin napíše: "Brána firewall systému Windows je vypnuta" s informacemi, kde v ovládacích panelech ji mohu znovu zapnout. Než se ale dostanu do ovládacích panelů a nabídky "Brána firewall systému Windows", zapne se sama (tak za 5-7 sekund). Čím by to mohlo být, poradíte prosím? Předem moc díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Díky "nevalnému" hardwaru se aplikace spouštějící se po startu spouští déle a tak to i firewallu chvíli trvá. A než se spustí, tak Widle řvou.

doplněno 25.04.13 22:12:

Neřešil bych to, ničemu to nevadí.

hodnocení

ASUS X51L (Intel Core Duo T1600, 2GB RAM, GMA X3100, 250GB Western Digital)

kangaroo*
hodnocení

2x

Nemáte náhodou jen Win XP SP1 (Servisní balíček 1) Mám pocit co si pamatuji, že po nainstalování SP3 to už bylo ošetřený.

doplněno 25.04.13 23:26:

Antivir máte nainstalovaný a jaký?

hodnocení

Instalace je již s integrovaným SP3.

doplněno 26.04.13 18:33:

Avast 8

hodnocení

Po zakoupení před 3 lety byl na zmíněný notebook nainstalovaný systém Windows XP Home SP3. Loni klekl disk a na nově koupený byl opět nainstalovaný tento operační systém. Před měsícem klekl disk znovu, byl poslán na reklamaci, poslali zcela nový disk stejné značky, stejné kapacity. po této v pořadí třetí instalaci XP Home SP3 z jednoho CD se právě děje zmíněný problém se spouštěním brány firewall. A to je teprve čistá instalace a jen doinstalované všechny aktualizace a avast! 8 Antivirus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]