Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pády grafického ovladače Nvidia

Od: lakas* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat nevíte co může zavinit pád Nvidie? Když hraji Minecraft nebo už i když píšu takovouto zprávu na internet tak mi začne blikat obrazovka, také se mi dělají ve 3D hrách nesmyslné trojúhelníky a náhle Nvidia graficky ovladač spadne nebo prostě se tam objeví nesmyslné barevné kostky a musim resetovat PC. Prosím poraďte už mi z toho zle. Jinak Hardware je pro mně španělská vesnice. Děkuji za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Příčin může být více, jako nejpravděpodobnější mi připadá buďto přehřívání karty při náročnějším provozu a nebo konflikt ovladače s ovladačem jiného zařízení.

Teplotu (nemáš-li jinou utilitku) můžeš zjistit pomocí programu Everest (stáhnout lze např odsud - slunecnice.cz/... ), případné konflikty ve Správci zařízení...

doplněno 25.04.13 15:10:

V případě pádu grafiky je důležitá teplota grafické karty.

85°C CPU není málo, ale při náročných aplikacích je vcelku běžná - pomoct může vyčištění chladiče, kontrola větráčku a případně jeho náhrada za výkonnější. O jaký počítač se jedná? - notes nebo (pod)stolní pecko? - v notesu je náhrada čehokoli problém, takže jedině vyčistit a vyměnit teplovodnou pastu mezi chladičem a procesorem. V běžném pecku naopak není problém instalovat výkonnější chlazení.

lakas*
hodnocení

Děkuji za odpověd má teptota CPU je 85 (kdyz hraju) je to normalni? Pokud ne tak prosím nějaké jednoduche řěšení. Díky moc

lakas*
hodnocení

diky moc jinak mam Pevny PC (ne notas) Dobra odpoved :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]