Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší závodní hra

Od: rustyxxm* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Mohli by jste mi někdo poraditt,jak je dobrá závodní hra a která by mě opravdu bavila?Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kubasim*
hodnocení

0x

Need for speed třeba? podlě me jedna z nejlepších.

rustyxxm*
hodnocení

Ale jaká need for speed,?

hodnocení

0x

Na vyblbnuti NFS dobre, na rizeni blizici se alespon trochu realite radeji Life for Speed.

Pak je jeste OK Richard Burns rally nebo F1 od Codemasters.

hodnocení

0x

Největší sranda je podle mě Flatout 2 :D . Need for speed nejsou špatné (jakékoli), ale po čase stereotypní. Docela reálné řízení a pěknou grafiku má Cobra 11 Crash time 1,2,3 a je také zábavná. Ještě zkuste Test drive unlimited a Gas guzzlers. Na mobil jsou nejlepší Asphalt 3,4,5 a Ferrari GT Evolution a GT2 Revolution.

zuntr*
hodnocení

0x

Need For Speed: Most Wanted. Ta je dost dobrá!

hodnocení

0x

Pro mě jsou nejlepší závodní hry Live for Speed a rFactor :) do rFactoru si můžete stáhnout stovky vlastních aut a tratí z rfactorcentral.com... tyto dvě hry ale doporučuju hlavně jestli máte volant, LFS se dá dobře ovládat i myší, ale na klávesnici moc není ani jedna z nich.

praivo*
hodnocení

0x

Já hraju Live for Speed a (LFS) a Richard Burns Rally (RBR).

mattabos*
hodnocení

0x

Já doporučuji Cobru 11 jak už psal uživatel nahoře, F1- 2012 od Codemasters a Grid 1, 2- dvojka vyjde zanedlouho a vypadá hodně dobře až na absenci pohledu z kokpitu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]