Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ask toolbar

Od: robokop* odpovědí: 5 změna:

Zdravím jak odinstalovat ask toolbar když se mi nezobrazuje v přidat nebo odebrat programy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

Pro odinstalaci Tooblarů používám Advanced System Care a v něm je výtečný odinstalátor Uninstall Programs, kde je oddělení Tooblary (lišty) ;). Tak že se zmíněné Tooblary ani nemusí vyhledávat mezi ostatnímy programy.

robokop*
hodnocení

tuž jsem spustil ten program skenování a odinstalace a vše je ok

brunclik*
hodnocení

1x

Zabrat by měl Adwcleaner. stahuj.centrum.cz/...

kubasim*
hodnocení

0x

toolbar lištu jsem schoval takovým malím křížkem na liště ale jak ho uplně odstranit z PC nevím..

zuntr*
hodnocení

0x

Jestli máš Google Chrome tak nahoře vpravo tlačítko s třema proužkama, na to klikni a klini na nastavení, potom klikneš vlevo na rozšíření a možná tam budeš mít napsáno Ask Toolbar a klikneš na obrázek koše, aby se to smazalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]