Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymazat nad fotkou elektrické dráty?

Od: jarm® odpovědí: 10 změna:

Vyfotila jsem kapličku, ale protínají ji elektrické dráty, které bych chtěla v gimpu odstranit. Nejde mi to a navíc příručka je v angličtině. Může mi prosím někdo napsat srozumitelný postup? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jeden z mnoha návodů je třeba tady.

linuxsoft.cz/...

hodnocení

Děkuji všem, jste moc a moc šikovní. Trochu se to podařilo i mě, oči jsem měla vytahané a nakonec jsme přišla na to, že si to mohu zvětšit. Bohužel moje opravená fotka není k publikování, to jsem si raději stáhla tu vaši. Je to pro začátečníka složité. Děkuji.

doplněno 24.04.13 23:21:

oprava pravopisu: ...se to podařilo i mně...

ben®

Dobrý den, GIMP je dobrý grafický editor a zdarma. Pokud nemáte českou verzi, tak je dostupná.

Je to program trochu náročnější na obsluhu, ale když se to zvládne, tak je to "brnkačka". Můžete se podívat i viz odkaz, kde je příručka v češtině. Zdravím!

download.chip.eu/... gimp.kvalitne.cz/...

hodnocení

2x

Záleží na tom, jak moc a kde ji dráty protínají a jestli má klapička a okolí výraznou texturu. Metod jde použít několik. kouzelná hůlka + guma/náhrada barvy drátů, ruka - rozmazání, vyřezávání kousků podobné textury a "přeplácnutí" míst s dráty. Aby byl výsledek dokonalý, bude to v případě začátečníka chtít asi dost času.

hanher*
hodnocení

0x

To foto by vložit nešlo?

hodnocení

fotka - není příliš profesionální, ale pro mě má význam

Jak vymazat nad fotkou elektrické dráty?
majsterjoe*

Dobra, a nesla by ta fotka tady vlozit? Aby sme se na ni podivali a poradili vice?

doplněno 24.04.13 21:54:

sem se unahlil, fotka jeste nebyla vlozena.

Ted uz ji vidim, a jako velky problem to zase nebude.

doplněno 24.04.13 21:59:

Nejvetsi problem bude se sloupewm v pravo a s dratem co vede pod vezi...

doplněno 24.04.13 22:04:

skoda toho dratu pod tou vezi, ale to urcite zvladne nekdo, kdo to dela na jine urovni nez ja.

bly to jen takovy pokus:

Jak vymazat nad fotkou elektrické dráty? #2

malinko jsem to ještě dotáhnul a vymazal drát pod věží, v koruně stromu a z fasády sundal ty porcelánový izolátory, či co to je.

Jak vymazat nad fotkou elektrické dráty? #3
ladinpraha*

Pokud to nebude fotka k tisku nebo lépe řečeno, nebude záležet na formátu, tak se pravá strana se sloupem může odříznout.

doplněno 24.04.13 22:11:

Koukám, než to napíšu, tak je vymalováno.

hodnocení

Jste kouzelník či co? Hleděla jsem na to jak zjara... Mám asi ruce volšovky, začala jsem studovat jak byl níže uvedený odkaz, ale neposlouchalo mě to. Už jsem před tím seděla tak hodinu než jsem to hodila na poradnu. Asi nelze jen tak popsat kroky za 1., za druhé, že? Fakt Vás všechny s těma fotkama obdivuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]