Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo poradí jak si nastavit aktualizaci avg na mnou určenou dobu, protože já když zapnu počítač, tak se mi po chvíli spustí aktualizace a v tu chvíli se mi strašně zbrzdí počítač, než se zaktualizuje trvá to třeba cca 3min, ale je to otravné když potřebuju použít pc ihned a musím čekat než se zaktualizuje... nebo prosím hodtě radu co udělat aby se pc tolik nezbrzdilo, koupil jsem si navíc 1gb ram, ale nic se nezměnilo.. díky za rady...
Nastavení aktualizací v AVG bylo vždy přednastavené na aktualizování při startu PC. Zdržuje to hlavně když nejste připojen k síti.
Dá se to změnit ve všech verzích AVG v prostředí programu, vpravo nahoře, v nastavení. V nastavení je nutné zvolit "pokročilé možnosti nastavení" programu.
V záložce Aktualizace je volba času aktualizace kdykoliv během dne a ještě je možnost si zvolit kontrolovat aktualizace v určitém intervalu.
Mnoho štěstí, Fery
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.