Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Zvyk je železná košile, znám mnoho prohlížečů, s Avantem jsme si na sebe zvykli... a nyní mi zmizely Oblíbené. Dávám si za vinu, že jsem aktualizoval Avant na něco, co se mi zrovna nepozdávalo. Nejen že Oblíbené zmizely, ale nejdou importovat z jiných prohlížečů. Dělám to přes ruku, nejprve do IE, z IE do Avantu... ale dává mi to takovou čínskou češtinu...Dopracoval jsem se ve fóru kamsi, ale nejsem vůbec zdatný angličtinář a žádného u sebe nemám (na samotě u lesa).
Jste-li někdo s tímto zdatnější, díky za radu!
Díky, ale ... když AB používám roky a ccleaner na čištění sajrajtu rovněž - a bylo to vždy bez tohoto "efektu" .. Ve fóru Avantu je cosi podobného, takže nejsem sám, komu zmizely Oblíbené, ale moje přístavní angličtina na to nestačí... Nicméně díky, zkusím se podívat na ccleaner, co všechno je zafajfkováno, ale asi všechno... ale proč to nevymaže Oblíbené i u ostatních prohlížečů co mám v záloze... je to divné.
Jaký máš OS? Pokud máš Win7, tak si najdi složku, kde má AB uložený uživatelský profil (tj. i záložky), klikni na ni pravým tlačítkem a vyber Vlastnosti a pak Předchozí verze. Jestli se tam něco zobrazí, tak vyber verzi z doby, kdy to ještě fungovalo, a klikni na Obnovit (nebo jak to je česky, mám anglickou verzi).
Zdravím!
Ne, mám XP prof... jsem stará struktura... Aktualizovaný Avant jsem odinstaloval a nainstaloval loňskou verzi. Nejenže mi zmizely Oblíbené, ale nejdou ani importovat např. z Mozilly... a to je mi ještě podivnější... Vždyť to mám dlouhé roky a bez problémů... kolik kolapsů OS jsem zažil ještě s Win98... a furt to šlapalo, včil opravdu nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.