Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit druhý profil na facebook?

Od: broca odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu, jak vytvořit z jednoho notebooku druhou facebookovou stránku - profil? Používáme s přítelem jeden notebook, on má svůj profil na facebooku pod svým jménem již dávno. Chtěla jsem si vytvořit také svůj profil (mám svoji vlastní e-mailovou adresu,) , ale i když se přihlásím na internet pod svým jménem , tak když bych to chtěla udělat, tak mi to hned skočí na profil mého přítele a jeho jméno, že už jsem jako přihlášena. Tak nevím, jak dál a co s tím provést a zda to vůbec jde? Jinak jsem počítačový analfabet :( takže případnou radu prosím "pro blbé". Dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Než přítele odhlásíš, tak se ho zeptej, jestli si pamatuje přihlašovací údaje. Většinou lidi, co jsou někde na stálo přihlášeni zapomenou heslo. Než se odhlásí, jde heslo změnit, pak už bude jen laborovat, jak se dostat do svého účtu. A jinak jak píše xart: odhlásit, zřídit svůj profil a pak se budete přihlašovat a odhlašovat oba pod svými nicky.

tlapka*
hodnocení

2x

Nebo se ještě lze přihlásit ze jiného prohlížeče. :)

ladaadal*

Opravdu super odpověď na otázku, jak to udělat z jednoho počítače.*zed*

doplněno 24.04.13 08:44:

Jee, tlapko promiň, já se překoukl, četl jsem z jednoho počítače. Jojo, z jiného prohlížeče by to jít mělo.

hodnocení

2x
A nebo si udělat na notasu každej svůj účet. Tam si pak můžeš dělat co chceš a nerozhodíš to příteli.
Ostatně každý uživatel kompu by měl mít svůj účet.

...pokud nemá žárlivého partnera.

xart*
hodnocení

0x

Odhlašte se z profilu přítele (vpravo nahoře je menu a je tam taková ikona hvězdičky, tu rozklepněte a dejte Odhlásit se) a zaregistrujte si nový profil ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]