Nejste přihlášen/a.
Můžete mi někdo říct, jak funguje Instagram? ,to si musím stáhnout do mobilu (mám android), zadat nějaké uživatelské jméno, dají se v něm upravovat fotky, sdílet na FB...?
já jsem na podobné aplikace trochu levá, tak to klidně napište jak pro debiladík
Dobrý den, Instagram je aplikace (program) pro sdílení a úpravu fotek. Je zdarma, ale pro jeho stažení do mobilu se musíte zaregistrovat. Ta registrace by Vám měla být nabídnuta při pokusu o stažení. Asi by to mělo jít přímo v mobilu přes Nastavení / Aplikace nebo ze stránek viz odkaz (pro Android). O aplikaci si můžete i něco přečíst v druhém odkazu. Jak se v té aplikaci ty fotky sdílejí a upravují konkrétně nevím, ale jsou tam k tomu nějaké filtry a postup nebude asi složitý. Pokud se zaregistrujete, tak potom můžete stahovat a používat i jiné aplikace nabízené pro Android (některé zdarma a jiné jsou placené). Zdravím!
play.google.com/... cs.wikipedia.org/...
doplněno 24.04.13 08:36:První odkaz se nevložil správně, tak ho musíte zkopírovat a vložit do adres. řádku prohlížeče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.