Nejste přihlášen/a.
ahoj prosím poradte mi mam notebook vcera si jako obvikle po praci zapnu pocitac ze se podivam co je noveho ve svete a sjelo mi to na konec stranky tak koleckem na mysi jedu nahoru a zase to spadne dolu nekdy to drzi ale spis to pada dolu a na plose chci kliknout priklad na ikonu kose ale klika mi to priklad na ikonu pocitace muzete mi prosim napsat kde by mohla byt chyba? dost me to stve dekuju za rady loska
Tak deaktivovat Touchpad anebo ještě zkusit jiný prohlížeč. Nemáš ještě třeba zaseklou nějakou klávesu?
touchpad deaktivovany když mám zapojenou myš tak mám nastaveno aby se vypnul a když myš vypojim tak se zapne a pořád stejný problém... jak píšeš zaseklou klávesnici tak to nemam když bych něco psal tak by se to projevilo nemám pravdu? a když na ni koukam tak neni vydět že by bylo nějaké tlačítko zaseklé
víš nechápu třeba to že tady píšu tak to je v pohode ale jak dopíšu a čekam jestli mi sem někdo napíše tak to třeba 2x sjede a zase v poho nechápu když by bylo třeba něco zaseknuté tak to dělá pořád podle mě...
Pokud to dělá s i bez myši, bude problém - pravděpodobně, v klávesách PgDn, End a nebo kurzorových šipkách (dolů) - zkus je ´poťukat´ - může být zaseklý switch aniž je to na klávese vidět...
Nenateklo něco do notesu? A - dělá to i v jiných programech? - kromě browseru? (např.: vídestránkový dokument...)...
doplněno 14.11.12 20:30:No jo - vyčistit klávesnici, občas se to stane...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.