Máte někdo zkušenosti s Incredimailem? Proč e-mail který odešlu, někdo dostane a někdo ne? Musí mí nainstalovaný incredimail? Jak vymažu zbytky po odinstalaci Incredimailu tak, aby při nové instalaci si nenačetl původní údaje? Existuje nějaká česká stránka Incredimailu? Děkuji mnohokrát.
Osobně ho používám více než půl roku (freeverzi) a nemám s ním nejmenší problém. Naopak jej považuji za velmi příjemný a vydařený poštovní klient.
milanh*
Mě se také program líbí ale neodpověděl jsi na mé otázky. zkus to, budu rád. Děkuji.
al bunda*
O české stánce k Incredimailu nevím, proto jsem Tě poslal na Studnu a Slunečnici je tam fórum (diskuse), kde se objevují lidé používající tento poštovní klient - ptej se jich. Pokud jde o zbytky po odinstalování, pravděpodobně je budeš muset fyzicky najít a vymazat - to jsem vzhledem ke skutečnosti, že se mi Incredimail líbí, nikdy nepotřeboval, takže Ti přesně neporadím, ve kterém souboru je najdeš. A pokud vím, aby tento program fungoval musíš jej mít nainstalovaný. Hodně zdaru.
azuritka
Zbytky po IM najdes ve slozce Program Files. Staci je vymazat. Ceske stramky k IM jsem nenasla ac tento program pouzivam dva roky. Zato cizich stranek je na netu mraky.
Čusík tak nejdřív musíš jeden po druhém mazat soubory z filesu až ti zůstane jeden jedinej kterej nelze odstranit tak ho zatím necháš a najedeš do startu na položku spustit kde napíšeš regedit dále na položku HKEY LOCAL MACHINE pak SOFTWARE a najdeš IncrediMail klikneš pravou a smažeš ho pak restartuj smaž ten poslední soubor ve filesu a máš to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.