Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Incredimail

Od: milanh* odpovědí: 5 změna:
Máte někdo zkušenosti s Incredimailem? Proč e-mail který odešlu, někdo dostane a někdo ne? Musí mí nainstalovaný incredimail? Jak vymažu zbytky po odinstalaci Incredimailu tak, aby při nové instalaci si nenačetl původní údaje? Existuje nějaká česká stránka Incredimailu? Děkuji mnohokrát.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Najděte si diskusi k Incredimailu na www.studna.cz , nebo na www.slunečnice.cz .

Osobně ho používám více než půl roku (freeverzi) a nemám s ním nejmenší problém. Naopak jej považuji za velmi příjemný a vydařený poštovní klient.

milanh*
Mě se také program líbí ale neodpověděl jsi na mé otázky. zkus to, budu rád. Děkuji.
al bunda*
O české stánce k Incredimailu nevím, proto jsem Tě poslal na Studnu a Slunečnici je tam fórum (diskuse), kde se objevují lidé používající tento poštovní klient - ptej se jich. Pokud jde o zbytky po odinstalování, pravděpodobně je budeš muset fyzicky najít a vymazat - to jsem vzhledem ke skutečnosti, že se mi Incredimail líbí, nikdy nepotřeboval, takže Ti přesně neporadím, ve kterém souboru je najdeš. A pokud vím, aby tento program fungoval musíš jej mít nainstalovaný. Hodně zdaru.
azuritka
Zbytky po IM najdes ve slozce Program Files. Staci je vymazat.
Ceske stramky k IM jsem nenasla ac tento program pouzivam dva roky. Zato cizich stranek je na netu mraky.

bonwell
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Čusík tak nejdřív musíš jeden po druhém mazat soubory z filesu až ti zůstane jeden jedinej kterej nelze odstranit tak ho zatím necháš a najedeš do startu na položku spustit kde napíšeš regedit dále na položku HKEY LOCAL MACHINE pak SOFTWARE a najdeš IncrediMail klikneš pravou a smažeš ho pak restartuj smaž ten poslední soubor ve filesu a máš to. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]