Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úbytek baterie - je to možné?

Od: kiboko odpovědí: 4 změna:

Mám tablet Prestigio MultiPad PMP 5197D. Na noc ho vypnu, ráno zapnu a baterie mi ubyla o 6%. Prosím o radu - je to normální nebo ne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
při vypnutém stavu by to nemělo téměř žrát (pár uA), ale co vím tak mi mobil vždycky nejvíc spolkne při startování ;) takže těch 6% je ještě docela OK.
zajixxx*

mám rok starý ntb, za noc to spadne také okolo max 10% dolů... já to považuji za normální a nijak mě to neomezuje...

hodnocení

0x

Za noc ubydou tak 2% a 4% spolkne to zapnutí, je to celkem normální. Časem to bude čím dál více, teď je ta baterie ještě v dobré kondici.

vlada*
hodnocení

0x

Je to úplně normální. Každá baterie notbuku je vlastně naprogramovaná. Uvnitř baterie je elektronika, která Vám říká, jak je baterka vybitá ( i když je dobrá). Existují programy, kterýma řeknete, začínám znovu a baterie je zase nová. Je to politika výrobců baterií. Akorát to přeprogramování je dost drsná věc. Normální člověk to nezvládne. Zlatý starý NiCd baterie. Takže. I Když si koupíte nové baterie, rozkucháte ten bakelitovej kryt, co je drží, nepomůžete si, pokud nepřepramujete elektroniku uvnitř baterie. Ale existují na internetu návody, jak to udělat. Hodně štěstí. A nebo tam nacpěte aku baterie bez elektroniky. Třeba externí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]