Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení LCD TV s grafickou kartou

Od: ludakarasek* odpovědí: 8 změna:
Prosím poraďte mi jaký mám použít kabel pro propojení LCD TV s grafickou kartou. Vzdálenost od těchto komponentů je 15m. Chtěl bych to řešit konektory např. pájecími,protože musím kabel protáhnout husím krkem. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Čéče to ti nepovíme,tedy dokud nám neřekneš co je to za TV, je možné že má klasický pc vstup což by bylo úplně nejlepší až na tu vzdálenost, to by chtělo ozkoušet a pak už je jen S-video a cinche, takže se podívej co tam je...
vetsinou je to S-video, nebo z PC S-video, ktere se zapoji do scartu u TV.
ludakarasek*
hodnocení

vstupy a výstupy _ zadní panel

• 2× Scart

• komponentní vstup

• optický audio výstup

• HDMI

• RGB vstup

• PC Audio vstup

vstupy a výstupy _ boční panel

• AV vstup

• S-Video vstup

Použij kterýkoliv vstup- záleží na grafice chápeš? Já ti klidně řeknu propoj to přes S-video,ale ty budeš mít novou grafiku kde a nebude a co...
ludakarasek*
hodnocení

s video mi z grafiky leze. a myslíš že by se dal ten kabel udělat? (vyrobit,potřebuji totiž 15m. A co kvalita bude dobrá myslel jsem že HDMI je lepší. A nebo tam leze volný RGB kabel protože stávajicí monitor mám přes DVI

Díky

Jestli máš na grafice dva konektory DVi, zakup redukci DVI-HDMI, vhodně dlouhý kabel a máš to.
ludakarasek*
hodnocení

slyšel jsem ale že delší kabel HDMI ztrácí výrazně na kvalitě

To nevím, přeptej se v prodejně.
Tady mají 10m: hifionline.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]