Prosím poraďte mi jaký mám použít kabel pro propojení LCD TV s grafickou kartou. Vzdálenost od těchto komponentů je 15m. Chtěl bych to řešit konektory např. pájecími,protože musím kabel protáhnout husím krkem. Děkuji
Čéče to ti nepovíme,tedy dokud nám neřekneš co je to za TV, je možné že má klasický pc vstup což by bylo úplně nejlepší až na tu vzdálenost, to by chtělo ozkoušet a pak už je jen S-video a cinche, takže se podívej co tam je...
Použij kterýkoliv vstup- záleží na grafice chápeš? Já ti klidně řeknu propoj to přes S-video,ale ty budeš mít novou grafiku kde a nebude a co...
ludakarasek*
s video mi z grafiky leze. a myslíš že by se dal ten kabel udělat? (vyrobit,potřebuji totiž 15m. A co kvalita bude dobrá myslel jsem že HDMI je lepší. A nebo tam leze volný RGB kabel protože stávajicí monitor mám přes DVI
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.