Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavní panel

Od: dolina* odpovědí: 5 změna:

ahoj, podařilo se mi rozhodit nastavení hlavního panelu ve W7. Potřebuji ho mít vždy nahoře. Teď se mi oetvírají programy na celou obrazovku a panel je v pozadí. děkuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

0x

Není spíše zapnuté skrývání hlavního panelu? To můžete napravit tím, že kliknete do prázdného prostoru hlavního panelu pr. tl. myši a zvolíte Vlastnosti. V otevřivším okně zrušte zaškrtnutí políčka Automaticky skrývat hlavní panel.

doplněno 23.04.13 16:13:

To @ben : Také mne to napadlo, bohužel Win 7 tuto volbu již nemají.

dolina*
hodnocení

Chová se to stejně,ať je skrývání zapnuté, nebo vypnuté. V nabídce Vlastnosti hlavního panelu jsem vyzkoušel už asi vše co se dalo. Děkuji

ben®

Dobrý den, v OS WIN-XP se to dalo nastavit takto - Start (pravé myšítko) / Vlastnosti / Hlavní panel.

Tam zaškrtnout volbu Zobrazit hlavní panel nad ostatními okny. Zkuste to, zda to je takto i u OS WIN-7.

Zdravím!

doplněno 23.04.13 16:41:

Možná je to hloupost, ale není v OS WIN-7 možnost nastavit naopak okna tak, aby se zvětšovala přes celou obrazovku (tím by zakryla hlavní panel)? Zkuste se zaměřit na nastavení chování oken. Asi tam bude v Ovládacích panelech / Možnosti složky nějaká taková volba.

dolina*
hodnocení

tato možnost ve W7 není. děkuji

fribble*

Kurzorem na spodní okraj monitoru, změní se na dvojšipku, levým tačítkem podržet a vytahnout nahoru. Pěkně popsáno ve - start - vlastnost - hl. panel - dole: "Jak lze přizpůsobit ..."

doplněno 23.04.13 17:04:

Hl. panel musí byt odemknut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]