Nejste přihlášen/a.
ahoj, podařilo se mi rozhodit nastavení hlavního panelu ve W7. Potřebuji ho mít vždy nahoře. Teď se mi oetvírají programy na celou obrazovku a panel je v pozadí. děkuji za radu
Není spíše zapnuté skrývání hlavního panelu? To můžete napravit tím, že kliknete do prázdného prostoru hlavního panelu pr. tl. myši a zvolíte Vlastnosti. V otevřivším okně zrušte zaškrtnutí políčka Automaticky skrývat hlavní panel.
doplněno 23.04.13 16:13:To @ben : Také mne to napadlo, bohužel Win 7 tuto volbu již nemají.
Chová se to stejně,ať je skrývání zapnuté, nebo vypnuté. V nabídce Vlastnosti hlavního panelu jsem vyzkoušel už asi vše co se dalo. Děkuji
Dobrý den, v OS WIN-XP se to dalo nastavit takto - Start (pravé myšítko) / Vlastnosti / Hlavní panel.
Tam zaškrtnout volbu Zobrazit hlavní panel nad ostatními okny. Zkuste to, zda to je takto i u OS WIN-7.
Zdravím!
doplněno 23.04.13 16:41:Možná je to hloupost, ale není v OS WIN-7 možnost nastavit naopak okna tak, aby se zvětšovala přes celou obrazovku (tím by zakryla hlavní panel)? Zkuste se zaměřit na nastavení chování oken. Asi tam bude v Ovládacích panelech / Možnosti složky nějaká taková volba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.