Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit obrázek na CKEditor?

Od: webowky odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám upravit nějaké www stránky s CKEditorem,a potřebuji tam vložit i obrázky, ale nejde je tam nahrát z počítačem, musí být na nějaké adrese ideálně na té dané stránce, ale jak to tam mám nahrát? děkuji mnohokrát :)

V editoru je toto uživatelské rozhraní, (levá část obrázku) a to co je v pravé části obrázku mi vyskočí, když kliknu na "vložit obrázek" Ale nevím jak... :(

Jak vložit obrázek na CKEditor?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

virus*
hodnocení

0x

Zkus tenhle odkaz:

help.pub-me.com/...

webowky
hodnocení

Díky, ale problém, je, že jak je v tom odkazu ukázán u obrázků ten screenshot, tak já tam nemám to tlačítko, vybrat ze serveru, takže nevím, jak to na ten server nahrát, a v tom je ten největší problém :(

Jak vložit obrázek na CKEditor? #2

dzordz*
hodnocení

0x

Nějaké obrázky tam už přes to dříve vloženy byly?

Musíte mít možnost někde uploadovat soubory/obrázky na server. Jestli nemáte, nezbyde než je uploadnout jinam (veřejné služby) a odkazovat na ně v ckeditoru odtama.

iz*
hodnocení

0x

Napřed oprava odkazu z předchozí odpovědi:

Nápověda k CK Editoru

___Obrázky byste podle mne měl na server nahrát stejně,jako jste tam dostal CMS s CK Editorem,např. přes FTP.

Do okénka url byste pak měl vložit úplnou cestu k obrázku včetně názvu obrázku(např.:

1. http://www.VasServer.cz/obrazky/PotrebnyObrazek.gif
).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]