Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uvést tablet do továrního stavu

Od: tovarnistav odpovědí: 3 změna:

Chtěla jsem se zeptat ja uvést tablet do továrního stavu? Mám tablet R75 Děkuju za odpověd:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Tovární nastavení dat

V závislosti na typu zařízení a verzi OS Android se může postup mírně lišit, nicméně volbu obnovení továrního nastavení dat obecně naleznete v menu Nastavení (Settings) pod volbou Soukromí (Privacy), případně Karta SD a paměť telefonu (SD & phone storage), nebo Ochrana osobních údajů. Zde operaci zahajte tlačítkem Obnovení továrních dat (Factory data reset)

pcworld.cz/...

doplněno 22.04.13 16:39:

*#*#7780#*#* Factory data reset

androidmarket.cz/...

ven
hodnocení

Ahoj,díky ,ale to je obnovení a já chci uvest tablet do továrního stavu.Zapomněla jsem gesto a chce to po mě učet google zadávám email a i heslo správně! a nejde mi,tak mi poradily abych dala tablet do továrního stavu.Nevíš jak ho teda dostat do TOVÁRNÍHO STAVU? Děkuju za odpověd_)

hodnocení

0x

Dobrý den, obnovení továrního nastavení a uvedení tabletu do továrního nastavení jsou dva způsoby jak to říct, ale znamená to to samé :) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]