Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook se nechce po restartu spustit

Od: amethys* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám problém s notebookem hp pavilion. Problém tkví v tom, že se notebook nechce po restartu ihned sputit, ve fázi kdy má naskočit se vypne a nic,když se ho pokusím po chvíli zapnout tlačítkem jen na vteřinku se vše rozsvítí jak má a začne zas fungovat a za další 3 vteřiny zas padne. Ale když ho teda nechám a zapnu ho za 3 minuty naskočí jakoby nic. Ani mi pak windos nenabízí nějaký nouzový režim nebo nehází žádnou chybu. To samé je když ho klasicky vypnu a vzýpětí si uvědomim že jsem na něco zapomněla a chci ho zapnout. Nevíte v čem je chyba? Děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Zkus vyndat baterku a spouštět/restartovat notes jen připojený na nabíječku...

hodnocení

0x

Skontrloluj chlazení počítače je také malá pravděpodobnost že se přehřívá a kvůli teplotní pojistce se vypíná, ale myslím si že v tomhle problém asi nebude, vyzkoušejte to co říkal mowla. Slovem padne jste myslel že se vypne nebo zase restartuje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]