Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová zpráva - Chyba 1719

Od: snail odpovědí: 10 změna:
Zdravím. Mám jeden problém na ntb: Při pokusu o instalaci nových programů se mi začala objevovat hláška -
Chybová zpráva"Chyba 1719: Instalační služba není přístupná"při pokusu o přidání nebo odebrání programu
Našel jsem na supportu microsoftu 2 návody - support.microsoft.com/... - ale ani jedna varianta nevedla k úspěchu. Nevíte, kde je chyba? XP mám legálně, ověřená.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkahorak*
hodnocení

0x
Tak nevím, s takovo chybou jsem se ještě nesetkal al zkus se mrknout start,spustit,zadat msconfig a spustit jestli jsi nezrušil nějaké zatržítko, jestli tam máš nastavené normální spuštění nebo výběrové

jirkahorak*
hodnocení

0x
za pokus to stojí
jirkahorak*
nějak mi nešel vložit
Chybová zpráva - Chyba 1719

hodnocení

0x
Ten postup by měl běhat, zkusil jsi třeba v ovládacích panelech/nástroje pro spravu/ služby a zapnout tam windows installer? Hodí to chybu?

snail
hodnocení

0x
Díky za tipy, večer to zkusím (až budu doma u NTB)

snail
hodnocení

Zkusil jsem obě věci, win.instaler mi jde normálně spustit, žádnou chybu nezobrazí. Zatržítka mám všechny zatržená, stále hlásí chybu - originál vypadá takhle
Chybová zpráva - Chyba 1719 #2
Přeinstaluj windows installer tímhle pokud to pujde: microsoft.com/...

jirkahorak*
hodnocení

0x
Tak to fakt nevím, jedině opravit windows, takovou chybu jsem ještě nezažil tak nevím čím to může být, kdybych u toho počítače seděl tak možná ale tak je to fakt těžké
tomina*
Já vše řeším reinstalací Windows,jednou mi chyběla nějaká knihovna a dělalo to paseku jako něco..
Supr, kdybych to tak řešil tak chodim jen přeinstalovávat windows a v práci také takže to už bych nestíhal vůbec nic...a zrovna kvůli chybějící knihovně...tomu řikám ztráta času *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]