Zdravím. Mám jeden problém na ntb: Při pokusu o instalaci nových programů se mi začala objevovat hláška - Chybová zpráva"Chyba 1719: Instalační služba není přístupná"při pokusu o přidání nebo odebrání programu Našel jsem na supportu microsoftu 2 návody - support.microsoft.com/... - ale ani jedna varianta nevedla k úspěchu. Nevíte, kde je chyba? XP mám legálně, ověřená.
Tak nevím, s takovo chybou jsem se ještě nesetkal al zkus se mrknout start,spustit,zadat msconfig a spustit jestli jsi nezrušil nějaké zatržítko, jestli tam máš nastavené normální spuštění nebo výběrové
Zkusil jsem obě věci, win.instaler mi jde normálně spustit, žádnou chybu nezobrazí. Zatržítka mám všechny zatržená, stále hlásí chybu - originál vypadá takhle
Tak to fakt nevím, jedině opravit windows, takovou chybu jsem ještě nezažil tak nevím čím to může být, kdybych u toho počítače seděl tak možná ale tak je to fakt těžké
tomina*
Já vše řeším reinstalací Windows,jednou mi chyběla nějaká knihovna a dělalo to paseku jako něco..
Supr, kdybych to tak řešil tak chodim jen přeinstalovávat windows a v práci také takže to už bych nestíhal vůbec nic...a zrovna kvůli chybějící knihovně...tomu řikám ztráta času
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.