Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vybírám si nový herní počítač našel jsem si dva které se mi zdáli asi tak nejlepší v mé cenové kategorii a chtěl bych se zeptat jestli je zde někdo kdo tomu rozumí lépe jestli by jste mi mohli poradit jestli je lepší tento počítač czc.cz/... a nebo tento alza.cz/... a nebo pokud by jste někdo našel lepší v této ceně tak mi prosím pošlete odkaz. Děkuji
Přesně tak.
Do herních strojů nevidím, ale myslím, že by se stejný ekvivalent dal o nějakou tisícovku ponížit i s tím SSD.
Dobře radí (z vlastní zkušenosti) zde (taky jsem s nimi konzultoval komponenty do počítače).
Tohle si sám postavíš nový do 20000Kč (s použitých dílů ještě levněji). Proč jim zbytečně platit. Najdi si na Youtube nějaký video s novým HW a tam ti krok za krokem během hodiny poradí jak to celý sestavit a nastavit. Jo a radši SSD jako systémový disk.
Jednoznačně si new pc nech sestavit!Vyjde tě levnějc a bude i výkonější!Ty sestavy,co uvádíš jsou zbytečně drahý,sestavený pc,jak už se zde píše,tě zkrátka a dobře vyjde levnějc s vyšším výkonem
Jestli umíš přišroubovat šroubek a zastrčit zástrčku do zásuvky (například při nabíjení mobilu), tak myslím že bys to zvládnul.
Tady je to spíš o tom, jestli chcete Windows 7 nebo 8. Podle specifikací vidím, že hledáte herní počítač. To bych doporučil Windows 7, jelikož na 8 ještě nejsou vydány uplně všechny herní tituly. Já bych šel do toho HP s tím, že bych ho podle potřeby v budoucnu upgradoval na Windows 8.
Ten druhy a to bez debat treba pro to, ze HP ma kvalitni stroje se vsim vsudy, Asus nechci jiz nikdy videt (spatna zkusenost s ntb a dvema PC a ani servis u nas to nezachranil)
Já mám zase zkušenosti jiné: HP má sice kvalitní výrobky, to je pravda, ale jejich zákaznická podpora stojí za *****, ani nejsou schopni se shodnou na správné baterii do notebooku (kvůli nim jsem koupil špatnou a zachránil mne jen mimořádně vstřícný prodejce). Podporu Aceru jsem nezkoušel, ale horší to určitě nebude).
Zdravim, urcite nema smysl utracet za tyto sestavy. Zajit do prodejny nektereho z velkych internetovych prodejcu PC a nechat si poradit se sestavenim PC na miru primo na miste je asi nejjednodusi a nic to nestoji.
Urcite bych ale trval na konbinaci SSD disku pro operacni system a druheho disku s velkou kapacitou na data.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.