Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype kredit - cena 1min hovoru

Od: vlk95® odpovědí: 3 změna:

Dobré odpoledne. Dnes jsem si koupil na skypu 5eur kredit. Píšou že na pevné linky stojí hovor 2,2 centu a spojení hovoru 4,9 centů. Já jsem provolal 62 sekund za tři hovory. To je 2,27c za hovor + 14,7c za spojení hovorů = cca 17c

Z kreditu 5 eur mám 4,79 eur. Jenže to je rozdíl 4c. Dílka hovorů je přesně 62 sekund. Kde nastala chyba?

A taky kolik je výsledná cena jedné minuty hovoru? (nejlépe v centech a korunách)

Skype kredit - cena 1min hovoru

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

0x

na skypu si delaji s cenama srandu, dobry voip operator s peknymi cenami je voip.mikrotech.cz/..., byl napr prvni co sel s cenami na mobil za minutu pod korunu nebo dve to uz presne nevim, kazdopadne ceny maji pekne a jsou osvedceni

hodnocení

Ty používáš onu zmíněnou službu? Kdyby bylo volání na pevnou za 0,31Kč a na mobil 1,67Kč (obojí mimo špičku) proč neznám nikoho kdo by podobnou službu používal? Není to nějaké "šmečko"?

hodnocení

0x

Velmi dobrý je VOIP Odorik odorik.cz/... . Cena na mobil 1 Kč/min - tarifikace po sekundách. Zpětné volání mobil - mobil 2 Kč/min (stačí běžný hloupý mobil). Ceny do zahraničí velmi nízké. Skype je drahé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]