Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook W7/64..odmítá mazat

Od: kabod* odpovědí: 8 změna:

dobrý den,mám pamětovku 8Giga,kde mám duležité dokumenty a ruzné pitomosti,které chci vymazat...nadějně najede teploměr a po polovině naskočí hláška Časový limit semaforu vypršel..pátral jsem dle kodu chyby...je to disk E...čili defrangmentace mi dosáhla pouze na disk C.Prosím o radu polopatě jo a hodil jsem do příkazového řádku chkdsk a enter...oba disky C a E se tváří bez vady...viz foto té zrady..díky znovu předem za radu pro začátečníka.

Notebook W7/64..odmítá mazat

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Nemáš viry? Zkus MBAM.

kabod*
hodnocení

Nema ani ikonu,jakoby ani ve slotu nebyl.Delam znovu komplet kontrolu,takze asi do pulnoci.
kabod*
hodnocení

díky za MBAM...pomohlo to...ale ještě jsem použil viz foto. Notas jede,jako nový..

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud nejde soubor smazat, tak ho nejspíše "drží" systém. Bylo by dobré zjistit, zda není některý soubor z té karty stále používán. Takový soubor nejde potom smazat a musí se ukončit jeho činnost. Podle tabulky to vypadá, že ten soubor drží KMP. Patrně ho máte stále minimalizovaný na liště.

Zkuste ho zcela vypnout a mazat znovu. Zdravím!

doplněno 20.04.13 22:06:

Je ten disk E vidět ve Správci zařízení nebo tam je chybová hláška? Nemá v Tento počítač ani ikonu?

doplněno 20.04.13 23:19:

Jsem trochu zmaten. Máte NTB s jedním HDD a na něm i oddíl E nebo je to druhý HDD v NTB s písmenem E?

Nejdříve nešlo mazat jen z karty 8 GB a to již asi jde. Potom jste mazal z disku E a nyní ho systém nevidí.

Až doděláte kontrolu (a nebude to dobré), tak zkuste NTB zcela vypnout a vyndejte HDD (nebo oba) ven a pak vložte zpět. To samé můžete udělat i s baterkou. Potom zase zapnout NTB a doufat.

doplněno 21.04.13 10:20:

Tak to se omlouvám - špatně jsem to pochopil. To C je HDD a to E je ta karta. Ale, hlavně, že už to jde.

kabod*
hodnocení

chci poděkovat všem za radu,objevil jsem devět svinutých svinstev malwaru...používam Avast free,Ccleaner,Wise disk cleaner..provedl jsem restart a na problemovém disku E šlo něco smazat...ale ted se mi nenačítá...C ano, i na dvd ano...

Ja bych sla pres registry a mazala a mazala :)

kabod*
hodnocení

díky za radu,pročistil jsem to přes wise registry cleaner a notas jede jako nový.*tanec*

kabod*
hodnocení

znovu všem děkuji za rady...Malware jsem pochytal,provedl jsem bod obnovy o deset dní zpět a E funguje bez problému...Pro jeden dotaz odpovídám...Mám jednojaderný lenivý notas,postraně mám slot na SD kde redukcí cpu mikro 8Giga z Nokia...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]