Nejste přihlášen/a.
dobrý den,mám pamětovku 8Giga,kde mám duležité dokumenty a ruzné pitomosti,které chci vymazat...nadějně najede teploměr a po polovině naskočí hláška Časový limit semaforu vypršel..pátral jsem dle kodu chyby...je to disk E...čili defrangmentace mi dosáhla pouze na disk C.Prosím o radu polopatě jo a hodil jsem do příkazového řádku chkdsk a enter...oba disky C a E se tváří bez vady...viz foto té zrady..díky znovu předem za radu pro začátečníka.
Dobrý den, pokud nejde soubor smazat, tak ho nejspíše "drží" systém. Bylo by dobré zjistit, zda není některý soubor z té karty stále používán. Takový soubor nejde potom smazat a musí se ukončit jeho činnost. Podle tabulky to vypadá, že ten soubor drží KMP. Patrně ho máte stále minimalizovaný na liště.
Zkuste ho zcela vypnout a mazat znovu. Zdravím!
doplněno 20.04.13 22:06:Je ten disk E vidět ve Správci zařízení nebo tam je chybová hláška? Nemá v Tento počítač ani ikonu?
doplněno 20.04.13 23:19:Jsem trochu zmaten. Máte NTB s jedním HDD a na něm i oddíl E nebo je to druhý HDD v NTB s písmenem E?
Nejdříve nešlo mazat jen z karty 8 GB a to již asi jde. Potom jste mazal z disku E a nyní ho systém nevidí.
Až doděláte kontrolu (a nebude to dobré), tak zkuste NTB zcela vypnout a vyndejte HDD (nebo oba) ven a pak vložte zpět. To samé můžete udělat i s baterkou. Potom zase zapnout NTB a doufat.
doplněno 21.04.13 10:20:Tak to se omlouvám - špatně jsem to pochopil. To C je HDD a to E je ta karta. Ale, hlavně, že už to jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.