Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webkamera - obraz zamrzá po 10sec

Od: ivon* odpovědí: 11 změna:
Při snímání obrazu web cam. se tento po cca 10-15 s. zastaví-zamrzen. Zároveň tzv. zamrzne i myš. Kamera i myš jsou napojeny přes USB rozbočovač.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A co to zkusmo připojit přímo do PC bez rozbočovače?
ivon*
hodnocení

To jsem zkoušel, je to stejné.
Vzhledem k tomu že je potřeba rozbočovač...neni to náhodou nějaký starý počítač?
A co zkusit kameru v jiném PC?
ivon*
hodnocení

Kamera na notebooku funguje. Chtěl jsem ji používat i na chalupě na starém PC, kde je pentium 4 - omlouvám se, víc nevím, jsem jen uživatel PC. Přesto děkuji za názory.

Pentium 4 - to zase neni tak stary pocitac. Jake jsou na nich Windows? XP?

Zrejme vzdycky dojde k zahlceni USB. Spidere, Mavericku nemuze to zpusobovat spatne nastavena rychlost USB v BIOSU?

ivon*
hodnocení

V PC jsou W. 2000. Jak provedu nastavení USB v Biosu?
a jste si jisty, ze doprovodny program umi W2000? Mozna umi jen XP a Vista... to by mohl byt ten problem ;)
Zkusil bych z netu stáhnout novější popřípadě i starší ovládací aplikaci s ovladačema
tomina*
tak právě ted mě ty ovladače napadly,zkus upgradovat..
No asi by nebylo od věci taky napsat, co to je za webkameru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]