Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc se seká

Od: petroch25® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám problém s pc, když zapnu nějakou hru, třeba WRC 3, tak se mi pc sekne a musím pc vypnout ze zásuvky a pak naběhne normálně, a jakmile spustim hru, tak se sekne znovu, ještě před týdnem bylo vše v pořádku. Nemůže být třeba špatná grafická karta?Mám windows 7 home

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Může být špatná grafika, prach ve skříni, špatná (é) RAM. . .

Nebo se špatně chladí procesor. Mě jednou upadl (a to doslova) chladič na procesoru. Podívej se dovnitř jestli tam není nejaká neplecha. A vytahovat PC natvrdo ze zásuvky není moc dobré. Příště buď použij čudlík restartu (pokud ho máš, některé novější PC ho nemají) a nebo zmáčkni (a drž) čudlík napájení (to je ten co se s ním PC zapíná) po cca 4-5s by se měl vypnout.

hodnocení

Procesor chladí dobře, ram jsou v pořádku, grafika vypadá taky dobře, prach není. To Pc se sekne i když jen zavřu internetový prohlížeč, už mě napadá jen přeinstalovat windows, jinak už fakt nevím

oniel*

Stáhněte si program Advanced system Care 5 a vyčistěte pc nebo stáhněte CCleaner ten to umí také :)

hanher*

Jestli chcete mít PC v provozuschopném stavu, tak do něj hlavně neinstalujte Adwanced system care, občas smaže i soubory potřebné pro běh Windows.

baronzo*
hodnocení

0x

vytáhnout pc ze zásuvky,no nedostává ten pc šoky,kecal bych ))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]