Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jezdím na trance akce a štvě mě vždy jedna věc..zvuk z videí je vždy neskutečně přebasovaný. Je to určitě tím, že stojím blízko reproduktorů, ale hodně lidí má zvuk u videí ze stejných akcí OK. Tak by mě zajímalo, jakým způsobem toto můžu spravit? Nebo pomůže jen nový (jiný) foťák..Tady je ukázka mého videa a dejte si pasáž od 2:04, uslyšíte ten blbý zvuk..
Jednoznačně problém moc citlivého mikrofonu. Mikrofon ve foťáku je dělaný na snímání mnohem méně hlasitých zvuků z okolí, při tak silném hluku se pohybuje víc než zvládne - je přebuzený. Jediná možnost je mikrofon nějak mechanicky zatlumit - nalepit přes něj kousek molitanu, nějaké stínění z papíru, chce to prostě na něco přijít - aby to utlumilo trochu zvuk do mikrofonu, ale nesebralo ze zvuku třeba všechny výšky. Ideální by bylo použít pro záznam zvuku něco profi s kvalitním mikrofonem a potom obraz a zvuk spojit.
Jestli chceš nahrávat kvalitnější zvuk, zkus na to nějakou speciálnější techniku a foťákem nahrávej primárně pouze video.
Podle mne přebuzený záznam, který nezvládá ani automatika v záznamu zvuku. Jedině jestli má manuální nastavení záznamu mikrofonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.