Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skener bez pc

Od: rtep* odpovědí: 12 změna:
Existuje skener s pamětí (multifunkční zařízení), abych mohl skenovat dokumenty na př. pasy a nemusel mít připojen PC?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkahorak*
hodnocení

0x
myslím si že dnes už všechny tiskárny i se skenerem(multifunkční zařízení) umí fungovat jako kopírky aniž bys musel mít připojený počítač.A nejsou drahé
Myslim si že to bylo myšleno jinak- nebylo řečeno kopírování ale scenování...muj nároz je že by to mohly umět některé multifunkční tiskárny co mají čtečku karet...ale ověřené to nemam
A co třeba toto zařízení:
digite.cz/...
To je hustyyyyy, doufám že mi to koupíš :D
Nekoupím, ty by sis s tím jenom hrál a nepracoval :P
Ke koupi ještě zde:
jetflash.cz/...
nupseso.cz/...
No ty jsi na mě ale zlej :P
Ta cena je rozhodně luxusní, to si raději koupim nějakou multifunkci i se síťovkou a ještě ušetřim...
rtep*
hodnocení

To je sranda cena .
Takže multifunkci a holt budou v recepci, bez trvale puštěného PC, dělat kopie a skladovat je, není nad papíry.
Hlavně, že jsem vás pobavil.
To chce klid, hlavně když jsem reagoval na Spidera. To že je to multifunkce neznamená že by se to muselo rovnou kopírovat- proč by se to nescenovalo do pc? A nevim o jakou recepci jde ale naše info ma pc zapnuté po celou pracovní dobu. pic :P
P.S. je cena a cena, jednu beru pracovně, ano to 7tis neni moc, ale jednu beru soukromně když si něco pořizuji domu a tam je to za tuhle srandu moc...
rtep*
hodnocení

Díky,
Takže kopírovat bez PC na nějakou paměť neumíme.
Nevadí, zdar
Co vyštrachal Spider ti nestačí?

rtep*
hodnocení

Díky
Docupen R800 je asi to co hledám. Poraďte kde ho koupit já jsem to nenašel
K dostání zde:
pixmania.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]